avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Activitate SandraMT

Activitate SandraMT

Răspuns la discuția Partaj
Va multumim de raspuns si va intrebam : Sub ce forma si in ce fel am putea anula actul de vanzare cumparare ca mama sa-mi poata face mie act de donatie?
Discuție Partaj
Sunt eleva,am 18 ani jumatate,locuiesc cu mama mea in casa parintilor ei.Mama mea este divortata,tatal meu este recasatorit in alta tara.Am fost in custodia ei de la divortul care a avut loc acum 7-8 ani.Mama mea are casa de la parintii ei cu act de vanzare-cumparare,insa actul s-a facut dupa casatoria mamei cu tata acum 20 de ani.Deci mama purta numele de familie al sotului.De 8 ani eu nu am primit nici o pensie alimentara de la tatal meu cu toate ca asa s-a stabilit in instanta.In acesti 8 ani a amenintat-o mereu pe mama ca ii va face partaj la casa ei si a parintilor ei.Deci casa este a mamei,eu locuiesc cu ea,numele lui nu apare in act,casa putea sa nu mai fie,a fost inundata si refacuta cu banii mamei mele de la zero.Mama a pastrat bonurile de la materialele construibile si reparabile pentru casa.Tatal meu nu a facut nimic la aceasta casa.Mama vrea sa-mi faca mie un act de donatie dar cum sa facem daca el nu mai vine in tara sau poate nu o sa fie de acord? Cu toate ca,a spus ca-mi va da semnatura si el sa fie a mea casa.Putem sa-l scoatem din act in vreun fel? E plecat in alta tara de 12 ani.Astept un raspuns ajutator...