avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Activitate dalia49

Activitate dalia49

Buna ziua,în timp ce-mi desfășurăm activitatea profesională în timpul programului de lucru,o persoană m -a fotografiat și a postat fotografia pe facebook adăugând comentarii cu acuzații false în termeni jignitor,evident fără acordul meu.Va rog frumos sa -mi spuneti daca pentru aceasta fapta se poate răspunde în fața Instanței Judecătorești,va multumesc,astept raspuns!
buna ziua,va rog sa ma ajutati sa calculez ce suma trebuie sa primeasca copilul meu minor respectiv 25% din veniturile tatalui avand in vedere ca acesta este angajat in sistem privat avand salariul minim pe economie.s-ar incadra la un spor de vechime de 25%.astept raspuns.multumesc
Răspuns la discuția pensionari pe caz de boala
Da. A fost casatorita 5 ani cu un sot . A divortat de comun acord , nu au rezultat copii din casatorie. A declansat stare de nevoie ca urmare, sotul i-a platit pensie de intretinere pana cand aceasta s-a recasatorit cu un cetatean de care a divortat , recasatorindu-se cu primul sot de care a divortat din nou(divort administrativ) si de la care doreste pensie de intretinere.
Va multumesc foarte mult!
Buna !
Am o amica care a divortat anul trecut(2011) , este pensionata medical cu diagnosticul sindromul depresiv discordant pana in aceasta casatorie, este asociat unic in S.R.L. , avand ca obiect de activitate domenul cosmetica si infrumusetare . Nu are copii.
Intrebarea mea este: poate declansa stare de nevoie sa poata sa oblige fostul sot sa-i plateasca pensie de intretinere conform aticolului 516 , alin 3 din Noul Cod Civil ?
Multumesc anticipat!