avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere copil

buna ziua,va rog sa ma ajutati sa calculez ce suma trebuie sa primeasca copilul meu minor respectiv 25% din veniturile tatalui avand in vedere ca acesta este angajat in sistem privat avand salariul minim pe economie.s-ar incadra la un spor de vechime de 25%.astept raspuns.multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:34, 3 Februarie 2016
Buna ziua,
25% din venit,
Venitul este comunicat de institutia angajatoare.
Se imparte venitul la 4 si aflati cuantumul pensiei.
Tatal beneficiaza de acel spor de vechime efectiv ? Sau doar credeti ca s-ar incadra ?

Pt a putea obtine o pensie marita, raportata la nivelul actual al veniturilor, trebuie sa introduceti o actiune in instanta, iar angajatorul va fi obligat sa comunice veniturile nete pe ultimele 6 luni anterioare introducerii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie alimentara carmenstruna carmenstruna buna seara sunt divortata de cativa ani buni, am un baiat si primesc o pensie alimentara in valoare de 220ron, sunt bugetara si in ultimul timp salariile ... (vezi toată discuția)
Pentru pensie alimentara constantinana constantinana am avut o relatie timp de 5 ani cu un baiat.nu am fost casatoriti.a recunoscut copilul si acum suntem despartiti.as vrea sa il dau in judecata pt pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara alinn_a18 alinn_a18 Buna ziua..! Am avut o relatie cu un barbat acum 11 ani din urma careia a rezultat fetita mea acum in varsta de 10 ani. Am fost impreuna aprox. 2 ani de zile ... (vezi toată discuția)