avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Activitate FaPaNupuTzaPa

Activitate FaPaNupuTzaPa

Răspuns la discuția Reclamatie
Cum face ?
Cautati pe Google judecatoarea Adriana Voicu de la judecatoria Racari si veti vedea cu ce se ocupa aceasta doamna si cata lume a nenorocit cu falsurile pe care le face.....
nu am fost citata pt.ca nu au vrut ...numele meu nu apare in vanzarea lor si la mostenitori apare doar ea........cat despre judecatoare pot sava spun ca este urmarita penal pentru falsurile pe care le face cu rea credinta si cred ca toti ar trebui sa facem plangere poate scapa judecatoria Racari de aceasta mafioata......
Multumesc mult Dl. Av. matahachiro ,
Problema este ca eu nu am fost parte in dosarul cu V-C a imobilului al carui stapan eram si eu .Mai precis in septembrie 2010 anulez un certificat de mostenitor si astfel obtin si eu dreptul de mostenitor al acestui imobil . Parata face recurs, castig si recursul, obtin definitiva si irevocabila si apoi introduc partajul intre mine si ruda mea. Inca de la primul termen aflu ca imobilul a fost vandut in februarie 2011(dupa 5 luni de la anularea CM-ului) si nu am ce sa mai partajez...
Problema cea mare este ca judecatoarea care a anulat CM-ul in 2010 este aceeasi judecatoare care a aprobat V-C a imobilului pentru care eu ma judecasem cu ruda mea. Ce este dubios este faptul ca actiunea de V-C a fost introdusa si inregistrata pe data de 15 februarie iar pe 17 februarie era deja solutionata si vanzarea reusita. In martie cand eu am introdus partajul, actiunea de V-C devenise deja definitiva si irevocabila.
Pe scurt imobilul pentru care m-am judecat 2-ani de zilea fost vandut fara ca eu sa stiu, cu toate ca aveam tot dreptul. Ce acte credeti ca a pus la intocmirea vanzarii ruda mea pe masa judecatorului ??? Un certificat anulat in fata aceleiasi instante care il anulase.
Credeti ca am motiv sa fac plangere impotriva judecatoarei???
Am auzit ca pot sa fac plangere impotriva judecatorului , dar nu stiu unde (adresa)
< Ma poate ajuta cineva ? >
Multumesc pentru raspuns .
Nu pot sa fac nici apel nici recurs pentru ca este prea tarziu...........
Eu doresc sa stiu unde pot sa fac o plangere impotriva judecatoarei care cu rea credinta a ajutat parata sa vanda imobilul aflat in litigiu fara ca eu sa stiu desi sunt unul dintre proprietarul imobilului .
Daca ma puteti ajuta astept raspunsul dvs .
Discuție Reclamatie
Am dori sa ma ajute cineva cu un sfat , cum as putea sa fac o reclamatie unui judecator care a dat o sentinta nedreapta si nelegala ?