avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Activitate jus7m

Activitate jus7m

Răspuns la discuția judecata in lipsa mea
pai eu plec in strainatate si imi iau resedinta acolo ca deja am depus actele acolo,ce trebuie sa fac dupa ce am obtinut resedinta???
Răspuns la discuția judecata in lipsa mea
am inteles dar si daca nu pot sa ma prezint se poate desfasura in lipsa mea??
am inaintat divortul si am primt termen in luna noiembrie totul a fost ok pana cand am gasit sa plec din tara la munca in strainatate ,am inteles ca se poate judeca in lipsa mea dar nu stiu cum sa fac ,cum este mai bine ??? trebuie sa solicit in scris acest lucru?? cum ar trebuii sa procedez??
va multumesc pentru raspun chiar nu stiu cum sa procedez am tot incercat am batut drumul pana acolo am ajuns sa ne rugam de persoana de acolo de la secretariat si am plecat asa cum am venit fara nici o adeverinta . :(
am lucrat in 1977 la icmi slobozia , institutia s a desfintat si am nevoie de adeverinta in care sa constate ca am lucrat la ei si am avut grupa 2 ,in cartea de munca specifica doar ca am lucrat la ei nimic altceva.
am incercat la arhivele nationale si acestia m au trimis la arhivele itm dar cei de acolo nu vor sa imi elibereze nimic fara ordin judecatoresc ,mi se pare o prostie sa dau itm in judecata ca sa pot sa obtin acel ordin judecatoresc pentru eliberarea dovadei ca am lucrat acolo
de ce nu pot sa am acces la arhive atat timp cat am cartea de munca in original

cum as putea sa intru in posesia unei adeverinte ??tinan cont de problemele enumerate

va multumesc