avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Activitate LORINA75

Activitate LORINA75

Răspuns la discuția PENSIA DE BOALA
va multumesc pentru raspuns .
avem toate expertizele medicale si acum vom merge sa depunem dosarul la acel cabinet de expertiza .vreau sa va intreb daca acea taxa de 100 euro pe care trebuie sa o platesc la comisie este obligatorie sau este ca o mica atentie ?
nu mi se pare corect ca eu sa mai dau acesti bani daca mama mea oricum are acest drept .
CUM SE ACORDA ACEASTA PENSIE?
Mama mea sufera de glaucom la ambii ochi ,iar din 5 iunie 2012 a fost operata si nu mai vede decat 10% cu un singur ochi ,vede este mult spus ,doar lumina . Am consultat un medic sa-mi spuna ce am de facut in continuare pentru acest dosar de pensionare si am fost indrumata spre toate celelalte sectii: cardio ,interne s.a.m .d ,nu inteleg de ce nu se poate pensiona doar cu diagnosticul de la oftalmolog? Este invatatoare si nu mai poate incepe scoala in septembrie .
Ce mai am de facut de acum incolo?
De ce trebuie sa mergem numai la cabinetele cu plata sa obtinem aceste certificate de constatare a bolii ei?
Pentru ce a platit atatia ani aceste contributii ,are vechime de 38 ani si 58 ani -varsta .
Ce taxe mai avem de platit pentru acest dosar ?
Cine va stabilii daca are nevoie de insotitor?
Va multumesc si astept raspunsuri . :foottap::sorry:
Răspuns la discuția NOTIFICARE DE PLATA
va multumesc !
din iulie 2010 ,cand nu am mai beneficiat de serviciile companiei telef.
ieri 5 .02 am gasit plicul ,iar termenul este 7 .02
BUNA ZIUA,
MA PUTETI AJUTA CU UN SFAT :
am primit de la o firma de recuperare credit aceasta notificare cu o neplata ptr abonament telefon care cred ca este exagerata .
de la suma de 449,96 ,mi-au trimis un debit total de 2316.97 ron .
cum pot sa procedez sa platesc suma aceasta fara aceste dobanzi ffff mari?
macar se pot plati in rate?
daca eu nu am acum un venit ptr ca nu lucrez si nu am nici proprietati ,vor accepta sa ma ajute mama sa plateasca in rate pe salar?
astept un raspuns competent.
va multumesc!
Răspuns la discuția cod raf
MULTUMESC PTR RASPUNS .
UNDE SE TIN ACESTE CURSURI ?
UNDE SA MA ADRESEZ?
VA MULTUMESC.
poate sa-mi spuna cineva care au fost comisoanele colaboratorilor la reforma pensiilor si care au fost comisioanele celor care au avut cod raf?
va multumesc.
Discuție cod raf
cum pot sa obtin acest cod raf ?
va multumesc.