Multam de raspuns!... destinatia si modul de folosire a fondurilor nu ma ingrijoreaza deloc, aceste fonduri fiindu-mi atat de necesare, astfel incat le voi investi disciplinat si regulamentar, conform instructiunilor!
Stiu ca este nevoie de o suma si din partea mea... pentru deschiderea unui srl sau preluarea altuia care sa aiba vechime si fara datorii, apoi pt consultanta... si apoi daca se aproba proiectul, urmeaza grosul....pt prima etapa de lucrari.
Oare ar fi sanse sa gasesc pe piata spre achizitionare o firma "curata" care a avut profit in 2011, ce doreste sa isi incheie activitatea?
doresc sa extind un imobil cu doua nivele in zona urbana de interes, in scop turistic. pot accesa fonduri europene/de stat nerambursabile daca nu am societate srl cu vechime de 1 an? exista o firma de consultanta in constanta cu experienta si rata de succes ridicata din depunerile proiectelor in anii trecuti?
Ce beneficii mai exista daca o persoana aflata in concediul pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani, se intoarce in activitate inainte de expirarea perioadei de concediu? Se mai ofera acea prima de 500 lei, dau difera de la o institutie angajatoare la alta?