avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... POT ACCESA FONDURI NERAMBURSABILE CU O SOCIETATE- imm ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

POT ACCESA FONDURI NERAMBURSABILE CU O SOCIETATE- imm NOU INFIINTATA ?

doresc sa extind un imobil cu doua nivele in zona urbana de interes, in scop turistic. pot accesa fonduri europene/de stat nerambursabile daca nu am societate srl cu vechime de 1 an? exista o firma de consultanta in constanta cu experienta si rata de succes ridicata din depunerile proiectelor in anii trecuti?
Cel mai recent răspuns: GabrielPt , utilizator 18:12, 24 Aprilie 2012
Din ce stiu eu, firma trebuie sa fie in activitate, cu profit, fara datorii, si la orice proiect, exista si o cota de contributie din partea firmei.
Pana la accesare, e o cale lunga...prima data proiectul.
Atentie cu fondurile astea, ca`s urmarite destinatia si modul lor de folosire...;)
Multam de raspuns!... destinatia si modul de folosire a fondurilor nu ma ingrijoreaza deloc, aceste fonduri fiindu-mi atat de necesare, astfel incat le voi investi disciplinat si regulamentar, conform instructiunilor!
Stiu ca este nevoie de o suma si din partea mea... pentru deschiderea unui srl sau preluarea altuia care sa aiba vechime si fara datorii, apoi pt consultanta... si apoi daca se aproba proiectul, urmeaza grosul....pt prima etapa de lucrari.
Oare ar fi sanse sa gasesc pe piata spre achizitionare o firma "curata" care a avut profit in 2011, ce doreste sa isi incheie activitatea?

In functie de suma dorita, puteti citi facilitatile programului START care urmeaza a afi lansat:
[ link extern ] /
Exista mai multe detalii care trebuie oferite pentru un raspuns concret.
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
Problema ar fi ca v-ati orientat cam tarziu spre ideea aceasta. Eu, in locul dvs., as acorda o alta prioritate problemelor decat o faceti dvs. Prima mea intrebare ar fi: "am ce sa accesez?". Iar raspunsul e mai degraba negativ, asa ca va agitati cam degeaba cu restul.

Im afara de maruntul program START mentionat pe aici, care, in opinia mea, nu prea e ce aveti nevoie, altceva nu e disponibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesari fonduri europene pe perioada anului 2013 pentru service auto ggeorge ggeorge Buna seara, As dori sa infiintez un service auto dar nu stiu si nici nu am putut afla de pe internet daca mai sunt valabile fondurile europene in anul ce ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei? claudiu013196 claudiu013196 Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv . Am ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene mihaelachetan mihaelachetan Buna ziua, as vrea sa obtin fonduri europene pentru infiintarea unui service auto mobile , de camioane, pentru achizitionarea de programe de diagnoza, unelte, ... (vezi toată discuția)