doresc sa extind un imobil cu doua nivele in zona urbana de interes, in scop turistic. pot accesa fonduri europene/de stat nerambursabile daca nu am societate srl cu vechime de 1 an? exista o firma de consultanta in constanta cu experienta si rata de succes ridicata din depunerile proiectelor in anii trecuti?
Din ce stiu eu, firma trebuie sa fie in activitate, cu profit, fara datorii, si la orice proiect, exista si o cota de contributie din partea firmei.
Pana la accesare, e o cale lunga...prima data proiectul.
Atentie cu fondurile astea, ca`s urmarite destinatia si modul lor de folosire...;)
Multam de raspuns!... destinatia si modul de folosire a fondurilor nu ma ingrijoreaza deloc, aceste fonduri fiindu-mi atat de necesare, astfel incat le voi investi disciplinat si regulamentar, conform instructiunilor!
Stiu ca este nevoie de o suma si din partea mea... pentru deschiderea unui srl sau preluarea altuia care sa aiba vechime si fara datorii, apoi pt consultanta... si apoi daca se aproba proiectul, urmeaza grosul....pt prima etapa de lucrari.
Oare ar fi sanse sa gasesc pe piata spre achizitionare o firma "curata" care a avut profit in 2011, ce doreste sa isi incheie activitatea?
In functie de suma dorita, puteti citi facilitatile programului START care urmeaza a afi lansat: [ link extern ] /
Exista mai multe detalii care trebuie oferite pentru un raspuns concret.
Problema ar fi ca v-ati orientat cam tarziu spre ideea aceasta. Eu, in locul dvs., as acorda o alta prioritate problemelor decat o faceti dvs. Prima mea intrebare ar fi: "am ce sa accesez?". Iar raspunsul e mai degraba negativ, asa ca va agitati cam degeaba cu restul.
Im afara de maruntul program START mentionat pe aici, care, in opinia mea, nu prea e ce aveti nevoie, altceva nu e disponibil.