avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene

Buna ziua, as vrea sa obtin fonduri europene pentru infiintarea unui service auto mobile , de camioane, pentru achizitionarea de programe de diagnoza, unelte, se acorda pentru asa ceva???!! multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaelachetan , utilizator 14:57, 10 Noiembrie 2014
Primul lucru este sa aveti firma infiintata, SRL sau SRL-D.
Cu SRL-D puteti accesa programele nationale pentru debutanti si START. Sumele pe care le puteti obtine sunt max 10000 euro su cofinantare 50% in primul program si max 100000 lei ,cofinantare 30% pentru cel de al doilea program
Pentru fonduri europene vechimea firmei trebuie sa fie mai mare de 1 an, sa aiba 1 an calendaristic de functionare cu profit.
multumesc pentru informatie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri pentru fast food mihairandrei mihairandrei Buna ziua! Intentionez sa deschid un fast food mic in perioada imediat urmatoare. Deocamdata nu am firma deschisa, nici locatie nu am gasit inca. Mai ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene dragavei dragavei Accesarea de fonduri europene pentru un spatiu de recreere al copiilor. Mai exact,un loc in care parintii isi lasa copiii,in timp ce acestia isi fac ... (vezi toată discuția)
Accesari fonduri europene pe perioada anului 2013 pentru service auto ggeorge ggeorge Buna seara, As dori sa infiintez un service auto dar nu stiu si nici nu am putut afla de pe internet daca mai sunt valabile fondurile europene in anul ce ... (vezi toată discuția)