Intentionez sa deschid un fast food mic in perioada imediat urmatoare. Deocamdata nu am firma deschisa, nici locatie nu am gasit inca. Mai mentionez ca in trecut am mai detinut o firma, impreuna cu 2 asociati, care nu a beneficiat de niciun fel de fonduri de la stat / europene.
As putea accesa fonduri nerambursabile pentru aceasta activitate si, daca da, prin ce program? Varsta este sub 35 de ani si planul este sa fim 2 asociati. Evenual o poate deschide doar persoana care nu a mai detinut acest statut in trecut, daca asta ar fi o piedica.
Multumesc.
Aveti 2 variante: sa deschideti un SRL cu 2 asociati, start-up si sa beneficiati de finantare prin programe nationale, sau sa infiinteze persoana care nu a mai detinut firma un SRL-D si pe dvs sa va angajeze. In cea de a 2-a varianta avantajul este ca beneficiaza de facilitatile SRL-D, scutire de la taxele de infiintare, scutire de la plata CAS pentru maxim 4 angajati...etc.
Ambele variante sunt eligibile sa primesca finantare nerambursabila.
Programele sunt : debutant , max 10000 euro cofinantare 50%, START maxim 94.500 lei, cofinantare 10%.
TVA nu este cheltuiala eligibila indiferent ca este vb de SRL-D sau de SRL, deci nu intra in discutie. @ mihaiandrei gasesti detalii pe urmatorul link: [ link extern ] /
Fonduri
TooFast
Buna seara, as avea si eu o serie mica de intrebari, daca ma puteti ajuta..
As fi interesat de accesarea fondurilor europene nerambursabile. Pentru tinerii ... (vezi toată discuția)