avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene

Accesarea de fonduri europene pentru un spatiu de recreere al copiilor.
Mai exact,un loc in care parintii isi lasa copiii,in timp ce acestia isi fac cumparaturile,un spatiu de joaca inchis,situat in aceeasi incinta cu un mare magazin.
Se pot accesa fonduri europene pentru infiintarea acestui tip de afacere,daca da in ce conditii?Mentionez ca am 38 de ani,nu am mai avut o afacere si activitatea se va desfasura in mediul urban.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:05, 23 Octombrie 2014
Interventie moderator!
@Liviu_Chis a scris:

Buna dimineata,

Avand in vedere vechimea si profilul afacerii pe care doriti sa o incepeti v-ar fi mai usor sa accesati fonduri guvernamentale, decat fonduri europene. Din informatiile pe care le-ati mentionat cel mai potrivit ar fi programul tineri debutanti cunoscut si ca SRL-D.

Pe acest program puteti obtine pana in 10.000 euro nerambursabili pentru inceperea unei afaceri. Aceasta suma reprezinta 50% din valoarea totala eligibila a proiectului, ceea ce inseamna ca dvs va trebui sa acoperiti diferenta de 50% din surse proprii sau imprumutate de la CEC Bank.

Depunerile planurilor de afaceri se fac de obicei in lunile martie/aprilie a fiecarui an.

Site-ul oficial al programului il gasiti aici: [ link extern ] ... /

Mult succes!
Laviniu Chis

[Editat: va rog nu mai faceti referire la firma dvs. in semnatura si nu mai puneti link spre site-ul propriu,am atras atentia asupra acestui lucru, incalcati Regulamentul de postare in forum. Aceste date pot fi gasite de cei interesati in profilul dvs. de consultant. Multumesc.]
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2014
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
Un alt program national care va permite o finantare mai substantiala, max 100000 lei si cofinantare 30% este programul START.
Detalii despre toate programele guvernamentale gasiti la
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile sfarghiuelena sfarghiuelena Buna seara. Va rog sa-mi spuneti daca as putea beneficia de fonduri nerambursabile pt. dezvoltarea unei afaceri deja existente .Mai exact detin un salon de ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)