avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Activitate cuki

Activitate cuki

Buna ziua,
Am si eu o MARE problema daca ma poate lamuri si pe mine cineva ....va multumesc.
In iunie 2005 am terminat studiile de master in cadrul Universitatii Bucuresti ( dupa ce am terminat facultatea), iar de la 1 iunie 2005 lucrez cu carte de munca. Pe 28 martie 2006 am nascut o fetita si dupa terminarea celor 42 de zile de concediu postnatal am intrat in concediu pt cresterea copilului. Pe 22 iunie 2006 am depus dosarul pt indemnizatie la primaria sector 6 si nici in ziua de azi nu am primit vreun raspuns. Am sunat la directia muncii si mi s-a zis ca dosarul meu a ajuns la ei ca fiind depus pe 22 august ( aprox) si este in curs de prelucrare. Intrebarea mea este daca credeti ca voi primi indemnizatia, iar daca da mi sa- zis ca voi primi de la data primirii dosarului adica 22 august si nu de cand l-am depus eu si nu stiu de ce.....Ce ma sfatuiti sa fac pt ca sunt disperata....sunt la limita cu banii si nu stiu ce sa fac. Credeti ca e bine sa ma duc la directia muncii si sa le arat hartia pe care scrie ca l-am depus pe 22 iunie si m-am incadrat in cele 60 de zile sau sa stau cuminte acasa ca sa nu supar pe nimeni?
Ma iertati ca va deranjez dar nu stiu pe cine sa intreb despre asta....
Multumesc mult