buna seara,
o cunostinta vrea sa isi infiinteze o firma iar sediul social vrea sa il stabileasca in apartamentul unde locuieste, la parterul blocului. toti locatarii si-au dat acceptul pt acest lucru mai putin o persoana. se poate stabili sediul social al unei firme intr-un apartament daca nu are acceptul tuturor locatarilor blocului? care este actul normativ care reglementeaza aceasta situatie?
Mă regăsesc în următoarea situaţie şi aş aprecia dacă mi-ati putea oferi vreo sugestie.
Sunt implicată într-un litigiu pentru care s-a dispus realizarea unei experize. Expertul nominalizat de către instanţă nu m-a citat printr-o scrisoare recomandată cu confirmare de primire ci printr-o simplă scrisoare. Menţionez că primirea acestei scrisori a avut loc cu doar o zi înainte de experiza de la faţa locului. Se consideră în acest caz că procedura de citare a fost legal efectuată? Iar în ipoteza în care, aducându-i la cunoştiinţă executorului că termenul nu este unul rezonabil, acesta refuză stabilirea unei alte date pentru efectuarea expertizei, este posibil să cer schimbarea acestuia? ªi ce s-ar întâmpla dacă expertul, neîntelegând imposibilitatea mea de a ajunge, efectuează totuşi expertiza? Acel raport nu este lovit de nulitate? Iar raportul de expertiză nu ar fi trebuit să fie însoţit de confirmarea de primire?
Mulţumesc anticipat!