avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate mariavasile

Activitate mariavasile

Cine ma poate ajuta cu un istoric al dobanzii datorate pentru neplata la termen a obligatiilor bugetare pentru perioada 2008-2012?Va multumesc!
Pe 20 iunie s-a dat sentinta civila cu drept de recurs in 10 zile de la data comunicarii, pe data de 21 iunie am depus cerere catre instanta de judecata privind recursul.Comunicarea privind sentinta civila mi-a sosit prin posta fara confirmare de primire in data de 9 iulie (stampila postei), eu am gasit-o mult mai tarziu in cutia postala si am depasit termenul de depunere la dosar si a comunicarii.Daca cererea de recurs a fost depusa pe 21 iunie si comunicarea sentintei pe 09 august , mai poate fi acceptat recursul in instanta? Daca nu, ce cai de atac a sentintei civile mai pot fi utilizate?
Buna ziua,poate cineva sa-mi spuna unde pot gasi Legea 138/2004 modificata in octombrie 2008?
Va multumesc frumos!
Va multumesc frumos! intr-adevar, exprimarea mea a fost incalcita, dar dvs ati inteles perfect ceea ce cautam. Nu stiam unde sa caut legislatie si model de cereri de finantare, si ce ghid al solicitatului sa urmez pentru a putea face un proiect.Acum am aflat.
Buna ziua tuturor! Ma poate ajuta cineva cu un model de proiect de cerere de finantare?(ideal al fi pentru programul operational sectorial cresterea competitivitatii economice- tipul asistentei sociale nerambursabilesolicitate :FEDR
Am nevoieurgent si nu gasesc material .Va multumesc ::">!
Buna ziua, poate cineva sa-mi spuna istoricul salariului minim brut pe economie si al salariului mediu brut pe economie in perioada 2007-2010? Va multumesc!
Va multumesc pentru raspunsul prompt! o ultima intrebare:">Sentinta civila din 2007 hotaraste plata prestatiei periodice actualizate incepand cu martie 2006, calculul privind actualizarea prestatiei periodice il voi efectua incepand cu martie 2006 sau cu iulie 2007 data deciziei civile? Va multumesc!
Buna seara tuturor! Va rog, ajutati-ma sa rezolv o problema.Am de intocmit un raport de expertiza contabila judiciara ce are ca obiect actualizarea prestatiei periodice actualizata cu inflatia.Problema este ca in 1998 printr-o sentinta civila s-a stabilit un cuantum al prestatiei periodice de 665 865 rol.In 2007 , printr-o alta sentinta judecatoreasca s-a stabilit o actualizare a prestatiei periodice de la 66,58 RON la 330,51RON.Acum ,in 2011 se cere o actualizare a prestatiei periodice calculand indicele de inflatie la data introducerii actiunii (presupun ca data introducerii dosarului care face obiectul expertizei mele). Care este baza asupra careia voi calcula actualizarea: cea de 66.85 RON stabilita initial sau cea de 330,51 RON ce a fost actualizat in 2007? Va multumesc si astept raspuns urgent(mai ma cateva zile pana la depunerea raportului)