avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate 1costi

Activitate 1costi

Buna ziua, am publicat pe un blog informatii sau mai bine zis comentarii/parerea personala (un feedback negativ care sa vina si in sprijinul altora care au de a face cu aceasta persoana) despre un medic cu care am avut de a face recent. Am atasat articolului si poza acestuia pe care am gasit-o pe internet. Medicul este de alta parere decat cea scrisa de mine pe blog, parere trimisa la adresa publicata a blogului si nu doreste ca aceasta parere sa fi publicata pe blog-ul respectiv.

Acum medicul spune ca este ilegala acesta forma de exprimare, ca urmare a discutiei pe care avut-o cu un avocat si ca ar intentiona sa intenteze un proces.

Aricolul a fost sters de pe acest blog si as vrea sa stiu daca medicul are posibilitatea de a putea intenta un proces.

De asemenea, in acest caz, catre cine se poate indreapta judecata catre cel care a redactat articolul sau catre cel care mentine blog-ul ? Este vorba de un blog unde poate oricine publica orice chiar sub anonimat si pe blog scrie clar ca nu-si asuma raspunderea pentru infrmatiile publicate.

Va pot da mai multe informatii despre acest caz.