Multumesc mult pentru tot! Chiar daca nu m-am lamurit in totalitate, cel putin voi avea un punct de plecare in ceea ce priveste discutia cu angajatorii. Ceea ce am inteles este ca indemnizatia de maternitate adica 126 de zile + perioada de lauzie poate fi platita (sau nu?) luandu-se in calcul ambele venituri, chiar daca contractul de la societatea B se va termina inainte de a naste. Indemnizatia pentru crestere copil tot asa, daca voi da dovada angajarii mele, la cele doua unitati, de cel putin 12 luni, ma rog, la a doua nu este cazul deoarece in data finalizarii proiectului voi avea acumulat doar 10 luni.
Sa inteleg ca odata terminat acest contract cu societatea B nu voi avea dreptul de a primi indemnizatie luand in calcul si veniturile de la aceasta chiar daca eu, in perioada de 10 luni, am platit toate impozitele catre stat...
Bună ziua!
Am văzut o discuţie asemănătoare pe forum dar tot nu sunt lămurită cu posibilitatea de a primi indemnizaţie de la ambele locuri de muncă deoarece situaţia mea e puţin diferită. Vă rog să mă ajutaţi!
Lucrez de peste un an ca profesor (societatea A), având contract pe perioadă nedeterminată. Din luna iulie a anului 2011 m-am angajat şi pe un alt post (societatea B), cu contract pe perioadă determinată până în aprilie 2012. Urmează să nasc în luna august 2012.
Este posibil să primesc indemnizaţie de la ambele locuri de muncă având în vedere că voi termina contractul cu societatea B în luna aprilie?
Se vor acumula salariile de la ambele societăţi?
Sper că am fost suficient de clară în explicarea problemei. Vă rog să cereţi lămuriri dacă este nevoie.