avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Activitate badea adina

Activitate badea adina

Răspuns la discuția Concediu medical
Multumesc.
Ce trebuie sa fac dacă angajatorul nu îmi plătește concediu medical și nu îl primește, decât prin posta, motivând ca a închis locația?
Răspuns la discuția Nerespectare scadentar
Multumesc!
Aceasta formula este foarte pretioasa. N-au avut bunul simt sa-mi raspunda asa de la inceput.
Nu avem ce sa facem, decat sa asteptam scaderea ROBOR. :)
Toate cele bune!
Buna ziua!

V-au detaliat conform carui articol din contract pot reduce rata creditului (strict, fara rata de dobanda) ?
Pentru ca, o data cu cresterea ROBOR, creste dobanda de 2 ori: a crescut rata totala (credit+dobanda) si inca o data creste dobanda, prin scaderea ratei creditului.
Principiul de rate totale lunare egale pe care-l invoca banca, care conduce implicit la o rambursare lunară mai mică în credit, nu cumva aduce o mărire a valorii dobânzii viitoare prin faptul că procentul de dobândă se aplică la o sumă mai mare rămasă efectiv nerambursată din credit ( datorită unei rambursări mai mici efective în credit conform acestui principiu ), dobândă care oricum este majorată permanent de către ROBOR?
Nu vi se pare că acest lucru generează niște costuri suplimentare care sunt suportate de către debitor, costuri care nu stiu unde au fost prevazute?

Oricum, ori nu inteleg eu, ori ei sunt setati sa pacaleasca.....hmm... raspuns verbal al unei doamne de la banca ,, nu stiu, este un algoritm facut de sistem". Am intrebat-o si eu ,,algoritmul ala cine l-a facut?'

O zi buna!
Buna ziua! Si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Eu am trei luni de cand cer explicatii bancii, raspunsurile primite fiind departe de subiect. Cred ca trebuie sa consultam un avocat sau sa apelam la Centrul de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul bancar(csalb.ro), de care am aflat de curand tot de aici, de la avocatnet.
Buna ziua,
Drepturile salariale neacordate in anii anteriori, obtinute prin sentinte judecatoresti, in anul 2015, fac parte din baza de calcul a concediilor medicale platite in anul 2015?
Multumesc!
Răspuns la discuția pensie alimentara dupa 18 ani
Multumesc foarte mult.
Sunt parinte nerezident.
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: pentru ca fiul meu este major si isi continua studiile de licenta, pot introduce tot eu actiunea in instanta, pentru stabilirea si plata in continuare a pensiei de intretinere.
Multumesc