avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate fransc

Activitate fransc

Răspuns la discuția impozit pe produse apicole pfa
multumesc pt informatii eu am complatat, incit si subventiile din dar am cistigat si sume europene din proiecte, aceste sume sunt investite deja o parte, dar nu toate suma, inca din sume investite nu am cistiguri, eu o sa am castiguri numai din activitatea din stuparit, problema e ca eu in anul 2011 am declarat un venit estimat spre finante in urma careia am platit si impozit trimestrial, dupa ce acum primesc informatii incit ca veniturile din stuparit sau din vanzari a produselor apicole daca nu sunt vandute la procesatori sau pt reambalare puse in comert ci numai direct la consumatori nu se impoziteaza, asta e intrebarea mea ?si ce articol de lege prevede? pentru ca vreau sa depun o adresa spre finante pentru solutionarea aceste caz, stiind ca in mai multe judete se aplica in felul urmator. cu respecte fr
Discuție impozit
sunt impozabile produsele apicole daca am facturat de pe pfa la persoane fizice, incit daca dupa cum am auzit apicultura este scutit de impozit si daca este inclus in pfa cu sistem real?
2011