Completati-va la zi registrul jurnal de incasari si plati cu venitul obtinut din comercializarea mierii si a produselor de la stup dar si subventii daca ati primit(aici e de comentat daca sunt subventii pentru investitii sau pentru exploatare) si cheltuielile facute pe tot anul trecut (inclusiv impozit si alte contributii la sanatate sau la pensie(daca e cazul).
multumesc pt informatii eu am complatat, incit si subventiile din dar am cistigat si sume europene din proiecte, aceste sume sunt investite deja o parte, dar nu toate suma, inca din sume investite nu am cistiguri, eu o sa am castiguri numai din activitatea din stuparit, problema e ca eu in anul 2011 am declarat un venit estimat spre finante in urma careia am platit si impozit trimestrial, dupa ce acum primesc informatii incit ca veniturile din stuparit sau din vanzari a produselor apicole daca nu sunt vandute la procesatori sau pt reambalare puse in comert ci numai direct la consumatori nu se impoziteaza, asta e intrebarea mea ?si ce articol de lege prevede? pentru ca vreau sa depun o adresa spre finante pentru solutionarea aceste caz, stiind ca in mai multe judete se aplica in felul urmator. cu respecte fr
Mergeti personal la administratia fiscala de care apartineti si aratati actul de inregistrare la registrul comertului din care sa reiasa ca obtineti venituri din apicultura(respectand acele conditii). Luati si registrul cu dumneavostra.
Declaratii ii
preda62
Am cateva nelamuriri,am accesat masura 112 apicultura dupa semnarea cereri de finantare am infiintat o intreprindere individuala (fara contabil) dar nu stiu:ce ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.