avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit pe produse apicole pfa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit pe produse apicole pfa

2011
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:05, 9 Ianuarie 2012
Completati-va la zi registrul jurnal de incasari si plati cu venitul obtinut din comercializarea mierii si a produselor de la stup dar si subventii daca ati primit(aici e de comentat daca sunt subventii pentru investitii sau pentru exploatare) si cheltuielile facute pe tot anul trecut (inclusiv impozit si alte contributii la sanatate sau la pensie(daca e cazul).
multumesc pt informatii eu am complatat, incit si subventiile din dar am cistigat si sume europene din proiecte, aceste sume sunt investite deja o parte, dar nu toate suma, inca din sume investite nu am cistiguri, eu o sa am castiguri numai din activitatea din stuparit, problema e ca eu in anul 2011 am declarat un venit estimat spre finante in urma careia am platit si impozit trimestrial, dupa ce acum primesc informatii incit ca veniturile din stuparit sau din vanzari a produselor apicole daca nu sunt vandute la procesatori sau pt reambalare puse in comert ci numai direct la consumatori nu se impoziteaza, asta e intrebarea mea ?si ce articol de lege prevede? pentru ca vreau sa depun o adresa spre finante pentru solutionarea aceste caz, stiind ca in mai multe judete se aplica in felul urmator. cu respecte fr
Mergeti personal la administratia fiscala de care apartineti si aratati actul de inregistrare la registrul comertului din care sa reiasa ca obtineti venituri din apicultura(respectand acele conditii). Luati si registrul cu dumneavostra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate apicultura simonavascan simonavascan vanzarea de miere si stupi este neimpozabila?Banii europeni nerambursabili trebuie justificati doar in proportie de 30% sau in totalitate pe perioada de ... (vezi toată discuția)
Șantaj pe motiv de ”legea apiculturii” da78n da78n Am moștenit anul trecut 5 familii de albine. Din proprie inițiativă le-am declarat la Registrul Agricol de la Primărie deoarece așa ”e tradiția” în ... (vezi toată discuția)
Declaratii ii preda62 preda62 Am cateva nelamuriri,am accesat masura 112 apicultura dupa semnarea cereri de finantare am infiintat o intreprindere individuala (fara contabil) dar nu stiu:ce ... (vezi toată discuția)