avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate geosic

Activitate geosic

Răspuns la discuția Serviciul de gazduire defectuos
essteffan a scris:

Stimabile geosic!
1) unde te afli?
Cum doamne iarta ma sa iti recomandam ceva daca nu ne spui unde locuiesti.

Eu in afara am lucrat f bine cu hostmonster si am prieteni care luceaza f bine cu hostgator (amadoua sunt situri vechi, cu renume)
2) ghesi.com suporta plata prin paypal! nu e de ajuns pentru tine?

3) te am rugat si in postul precedent sa ne dai detalii astfel ca fiecare dintre noi sa venim cu u sprijin informativ, ca altfel suntem ca niste berbeci intr-o turna ;))

Best Regards.
Stefan

OK.Ma aflu in italia, platile pentru servicii ce as vrea sa le achizitionez as dori sa le fac prin sms sau sa fie cu cardul in $. Domeniul ce il detin impreuna cu hosting este relaxagenci.com si le-am achizitionat de la smsreg.com pe perioada de un an. Site-ul as dori sa aiba ca tema principala o televiziune online si va cuprinde si alte publicitati ptr serviciile care le fac.... dar cred ca voi adauga si alte materiale dar inca ma gandesc la ele. Am ales acea companie de hosting ptr mi-au oferit plata prin sms si nici nu aveau costuri mari si in plus sunt internationali. cred ca mai multe informatii de atat nu am ce sa mai dau.

essteffan a scris:

cum adica nu poti efectua plati in lei?
Incearca sa fii mai explicit daca vrei sa te ajutam
Ei factureaza in legislatia romaneasca, platesti la banca sau cu cardul direct pe internet, nu inteleg care e problema?

Nu ai card? nici o problema, printezi factura, te duci la banca si platesti acolo

Imi scapa mie ceva?

Pai lucrurile stau cam asa:
1- nu ma aflu in romania
2- nu am card in lei sau euro ci doar in $

essteffan a scris:

Stimabile geosic.
Nu ai un full backup pentru serverul tau? Daca da, de ce iti pierzi timpul. Muta-l pe un host in romania, iti recomanda ghesi.com , mai ieftini si decat multi din afara, eu am deja de vreun an de la ei si ori ce sesizare o rezolva, + ca iti ofera contract pentru servicii.

Am omis ceva?
Let me know

Best Regards
Stefan

da cu siguranta am iar cu mutatul pe un server romanesc sunt inca pe ganduri oricum cel recomandat de tine nu pot efectua platile in lei.
Acea problema am avuto cu ei in trecut si cand am achizitionat eu de la ei serviciile erau alte preturi intre timp le-au ridicat.o sa ma mai gandesc putin sa vad ce fac in final....inca nu sunt decis de ceea ce sa fac
George Danilov
Client 10/11/2011 07:00

I have problems with the domain and host. A Kuwaiti hacher broke and can not enter at all to remove page that made ​​it. What can I do?

----------------------------
IP Address: 151.83.46.51

SMS Reg
Administratie 24/11/2011 03:19

hello , yes we know we got hacked on all accounts, this is why we moved you to faster and secure server , and we setup the dns to match with the new server and email has been sent to you.

----------------------------
Michael Lopez.
SMSReg.com Support Departament.

Asta este dovada ca nu eu eram vinovat pentru aceasta intamplare.Si as vrea sa observi si datele cand le-am dat mesajul si dupa cat timp mi-au oferit raspunsul
Iar daca vrei sa ma ajuti chiar te rog sa o faci.Scuza-ma dar perioada cat nu merge site-ul pierd bani si posibile contacte. Asteptam un raspuns concret care sa ma ajute iar cel primit de la tine a fost ceea ce asteptam..Acum cateva minute am intrat in control panel si am vazut ca fac modificari la bazele de date si nu stiu ce sa zic poate aveau probleme si le repara.
Access Denied: Security Token Failure

Functions in cPanel / WHM are available only directly through the cPanel and WHM interfaces or through our XML API. The administrator of the system has enabled additional security token checks which have flagged this request as possibly malicious. This may be due to an expired session cookie or the use of an older theme which has not been updated to work with the security token system.

Iar aceasta este o alta eroare pe care am intampinato incercand sa accesez ftp.
iar problema e ca explicatiile trebuie sa ti le dea furnizorul de servicii dar in schimb la mine de o saptamana si ceva ce ii dau mesaje in fiecare zi nici macar la unul nu imi raspunde.
Din pacate merita toate eforturile pentru a inainta impotriva acestei companii care din pacate din documentarile pe care le-am facut abia foarte tarziu sunt foarte multe persoane care au avut probleme cu ei si nu le-au rezolvat niciodata. Acea eroare mi-a demonstrato in momentul cand am incercat sa instalez wordpress sau joomla. Iti multumesc pentru site-ul ce mi l-ai recomandat, cred ca este ceea ce cautam.
este si o alta eroare care din pacate nu o pot dovedi acum... prin care imi spunea ca administratorul mi-a blocat baza de date din motive de securiitate.... Si am uitat sa mentionez ca pachetele sunt luate de pe un server din America... si acel site am vazut ca se ocupa doar pe raza Romaniei
Salutari. Am cumparat acum cateva luni un domeniu si serviciul de gazduire de pe un site anume. Toate bune si frumoase primele 2 luni dupa care a inceput calvarul pentru mine.Dupa aceste 2 luni trecute dupa am achizitional aceste servicii am intampinat doar probleme si neplaceri si anume:
-mi-au fost furate serviciile hacherii din kuveit ca nu mi-au oferit destula siguranta compania de hosting
-de cele mai multe ma trezeam cu site-ul inchis cate o saptamana
- mesajele de suport ce le trimiteam la ei ori nu imi raspundeau ori ma lasau in asteptare cate o saptamana
- iar acum ceea ce ma facut sa numai rezist e ca mi-au inchis serviciile pe jumatate(adica mi-au blocat baza de date pt cei ce cunosc).Mai mult nici nu recunosc ca au facut acest lucru cu toate ca eu am dovezi si practic nici site-ul nu functioneaza si arata doar aceasta eroare:
"Processing Database. 0.21b

Please wait ...

Database connection failed due to Access denied for user 'relaxage'@'localhost' (using password: NO)

Edit the database settings in /home/relaxage/public_html/database/database.php or contact your database provider".

Va rog sa ma ajute cineva care stie cum pot sa ii reclam pentru serviciile oferite care nu le respecta, si unde o pot face... sincer acestia merita blocati...si sigur nu sunt prima persoana ce intampina aceste probleme de la ei.