avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Serviciul de gazduire defectuos
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Serviciul de gazduire defectuos

Salutari. Am cumparat acum cateva luni un domeniu si serviciul de gazduire de pe un site anume. Toate bune si frumoase primele 2 luni dupa care a inceput calvarul pentru mine.Dupa aceste 2 luni trecute dupa am achizitional aceste servicii am intampinat doar probleme si neplaceri si anume:
-mi-au fost furate serviciile hacherii din kuveit ca nu mi-au oferit destula siguranta compania de hosting
-de cele mai multe ma trezeam cu site-ul inchis cate o saptamana
- mesajele de suport ce le trimiteam la ei ori nu imi raspundeau ori ma lasau in asteptare cate o saptamana
- iar acum ceea ce ma facut sa numai rezist e ca mi-au inchis serviciile pe jumatate(adica mi-au blocat baza de date pt cei ce cunosc).Mai mult nici nu recunosc ca au facut acest lucru cu toate ca eu am dovezi si practic nici site-ul nu functioneaza si arata doar aceasta eroare:
"Processing Database. 0.21b

Please wait ...

Database connection failed due to Access denied for user 'relaxage'@'localhost' (using password: NO)

Edit the database settings in /home/relaxage/public_html/database/database.php or contact your database provider".

Va rog sa ma ajute cineva care stie cum pot sa ii reclam pentru serviciile oferite care nu le respecta, si unde o pot face... sincer acestia merita blocati...si sigur nu sunt prima persoana ce intampina aceste probleme de la ei.
Cel mai recent răspuns: essteffan , utilizator 16:01, 15 Ianuarie 2012
Daca s-a incheiat un contract de hosting si / sau aveti dovada achitarii acestui serviciu, reclamatia o puteti face la anpc.ro. Eroarea descrisa mai sus poate fi generata de mai multi factori, nu inseamna neaparat ca v-a fost blocat accesul.
este si o alta eroare care din pacate nu o pot dovedi acum... prin care imi spunea ca administratorul mi-a blocat baza de date din motive de securiitate.... Si am uitat sa mentionez ca pachetele sunt luate de pe un server din America... si acel site am vazut ca se ocupa doar pe raza Romaniei
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2012
geosic, utilizator
In mesajul initial nu ati specificat faptul ca furnizorul de servicii este o companie straina. Daca discutia intre Dvs si furnizor a degenerat si daca credeti ca merita efortul si cheltuiala in raport cu pierderile suferite, puteti solicita fie medierea conflictului printr-un consultant specializat, fie reprezentare legala in US. Alternativ, verificati pe situl Biroului pt Protectia Consumatorului din cadrul FTC (organism federal similar ANPC-ului din Ro) daca puteti incadra situatia Dvs intr-una din categoriile specificate aici:

[ link extern ]

p.s. Eroarea pe care nu o puteti reproduce aici apare la incercarea de a deschide situl propriu-zis, sau atunci cand incercati sa va logati la Control Panel (interfata de administrare)?

Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2012
cga43, utilizator
Din pacate merita toate eforturile pentru a inainta impotriva acestei companii care din pacate din documentarile pe care le-am facut abia foarte tarziu sunt foarte multe persoane care au avut probleme cu ei si nu le-au rezolvat niciodata. Acea eroare mi-a demonstrato in momentul cand am incercat sa instalez wordpress sau joomla. Iti multumesc pentru site-ul ce mi l-ai recomandat, cred ca este ceea ce cautam.
Am patit-o si eu mai demult cu un provider de hosting care si-a inchis activitatea instantaneu (fara sa anunte, fara absolut nimic), asa ca... atunci cand vb de firme din afara nu ai 100% incredere.

Incearca sa cauti situri/provideri de hosting care au un rating bun.

acestea sunt sfaturile mele.

Alte discuții în legătură

Probleme revisal Munteanu Carmen Emilia Munteanu Carmen Emilia Nu mai pot face transmiterea on-line in Revisal si nu stiu ce se intampla? Am incercat sa sun la cei de la ITM Bacau dar mi-au spus ca serverul se afla la ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de trademark infringement in cazul unui website RazvanR RazvanR Buna ziua, Am o intrebare ceva mai complexa legata de posibile procese de trademark infringement in cazul unui website hostat pe server din SUA. O scura ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii in engleza?! camiha camiha Ma poate ajuta cineva cu un model de contract de prestari servicii( pentru elaborarea unui plan de afaceri) in limba engleza? Va multumesc! (vezi toată discuția)