avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Serviciul de gazduire defectuos
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Serviciul de gazduire defectuos

Salutari. Am cumparat acum cateva luni un domeniu si serviciul de gazduire de pe un site anume. Toate bune si frumoase primele 2 luni dupa care a inceput calvarul pentru mine.Dupa aceste 2 luni trecute dupa am achizitional aceste servicii am intampinat doar probleme si neplaceri si anume:
-mi-au fost furate serviciile hacherii din kuveit ca nu mi-au oferit destula siguranta compania de hosting
-de cele mai multe ma trezeam cu site-ul inchis cate o saptamana
- mesajele de suport ce le trimiteam la ei ori nu imi raspundeau ori ma lasau in asteptare cate o saptamana
- iar acum ceea ce ma facut sa numai rezist e ca mi-au inchis serviciile pe jumatate(adica mi-au blocat baza de date pt cei ce cunosc).Mai mult nici nu recunosc ca au facut acest lucru cu toate ca eu am dovezi si practic nici site-ul nu functioneaza si arata doar aceasta eroare:
"Processing Database. 0.21b

Please wait ...

Database connection failed due to Access denied for user 'relaxage'@'localhost' (using password: NO)

Edit the database settings in /home/relaxage/public_html/database/database.php or contact your database provider".

Va rog sa ma ajute cineva care stie cum pot sa ii reclam pentru serviciile oferite care nu le respecta, si unde o pot face... sincer acestia merita blocati...si sigur nu sunt prima persoana ce intampina aceste probleme de la ei.
Cel mai recent răspuns: essteffan , utilizator 16:01, 15 Ianuarie 2012
cum adica nu poti efectua plati in lei?
Incearca sa fii mai explicit daca vrei sa te ajutam
Ei factureaza in legislatia romaneasca, platesti la banca sau cu cardul direct pe internet, nu inteleg care e problema?

Nu ai card? nici o problema, printezi factura, te duci la banca si platesti acolo

Imi scapa mie ceva?
essteffan a scris:

cum adica nu poti efectua plati in lei?
Incearca sa fii mai explicit daca vrei sa te ajutam
Ei factureaza in legislatia romaneasca, platesti la banca sau cu cardul direct pe internet, nu inteleg care e problema?

Nu ai card? nici o problema, printezi factura, te duci la banca si platesti acolo

Imi scapa mie ceva?

Pai lucrurile stau cam asa:
1- nu ma aflu in romania
2- nu am card in lei sau euro ci doar in $

Stimabile geosic!
1) unde te afli?
Cum doamne iarta ma sa iti recomandam ceva daca nu ne spui unde locuiesti.

Eu in afara am lucrat f bine cu hostmonster si am prieteni care luceaza f bine cu hostgator (amadoua sunt situri vechi, cu renume)
2) ghesi.com suporta plata prin paypal! nu e de ajuns pentru tine?

3) te am rugat si in postul precedent sa ne dai detalii astfel ca fiecare dintre noi sa venim cu u sprijin informativ, ca altfel suntem ca niste berbeci intr-o turna ;))

Best Regards.
Stefan
essteffan a scris:

Stimabile geosic!
1) unde te afli?
Cum doamne iarta ma sa iti recomandam ceva daca nu ne spui unde locuiesti.

Eu in afara am lucrat f bine cu hostmonster si am prieteni care luceaza f bine cu hostgator (amadoua sunt situri vechi, cu renume)
2) ghesi.com suporta plata prin paypal! nu e de ajuns pentru tine?

3) te am rugat si in postul precedent sa ne dai detalii astfel ca fiecare dintre noi sa venim cu u sprijin informativ, ca altfel suntem ca niste berbeci intr-o turna ;))

Best Regards.
Stefan

OK.Ma aflu in italia, platile pentru servicii ce as vrea sa le achizitionez as dori sa le fac prin sms sau sa fie cu cardul in $. Domeniul ce il detin impreuna cu hosting este relaxagenci.com si le-am achizitionat de la smsreg.com pe perioada de un an. Site-ul as dori sa aiba ca tema principala o televiziune online si va cuprinde si alte publicitati ptr serviciile care le fac.... dar cred ca voi adauga si alte materiale dar inca ma gandesc la ele. Am ales acea companie de hosting ptr mi-au oferit plata prin sms si nici nu aveau costuri mari si in plus sunt internationali. cred ca mai multe informatii de atat nu am ce sa mai dau.

Vezi ca nu a fost asa greu!

Eu unu ti am recomandat 3 companii mari, toate folosesc paypal, par prin paypal poti folosi ori ce moneda.

De aici in colo e decizia ta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme revisal Munteanu Carmen Emilia Munteanu Carmen Emilia Nu mai pot face transmiterea on-line in Revisal si nu stiu ce se intampla? Am incercat sa sun la cei de la ITM Bacau dar mi-au spus ca serverul se afla la ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de trademark infringement in cazul unui website RazvanR RazvanR Buna ziua, Am o intrebare ceva mai complexa legata de posibile procese de trademark infringement in cazul unui website hostat pe server din SUA. O scura ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii in engleza?! camiha camiha Ma poate ajuta cineva cu un model de contract de prestari servicii( pentru elaborarea unui plan de afaceri) in limba engleza? Va multumesc! (vezi toată discuția)