avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Serviciul de gazduire defectuos
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Serviciul de gazduire defectuos

Salutari. Am cumparat acum cateva luni un domeniu si serviciul de gazduire de pe un site anume. Toate bune si frumoase primele 2 luni dupa care a inceput calvarul pentru mine.Dupa aceste 2 luni trecute dupa am achizitional aceste servicii am intampinat doar probleme si neplaceri si anume:
-mi-au fost furate serviciile hacherii din kuveit ca nu mi-au oferit destula siguranta compania de hosting
-de cele mai multe ma trezeam cu site-ul inchis cate o saptamana
- mesajele de suport ce le trimiteam la ei ori nu imi raspundeau ori ma lasau in asteptare cate o saptamana
- iar acum ceea ce ma facut sa numai rezist e ca mi-au inchis serviciile pe jumatate(adica mi-au blocat baza de date pt cei ce cunosc).Mai mult nici nu recunosc ca au facut acest lucru cu toate ca eu am dovezi si practic nici site-ul nu functioneaza si arata doar aceasta eroare:
"Processing Database. 0.21b

Please wait ...

Database connection failed due to Access denied for user 'relaxage'@'localhost' (using password: NO)

Edit the database settings in /home/relaxage/public_html/database/database.php or contact your database provider".

Va rog sa ma ajute cineva care stie cum pot sa ii reclam pentru serviciile oferite care nu le respecta, si unde o pot face... sincer acestia merita blocati...si sigur nu sunt prima persoana ce intampina aceste probleme de la ei.
Cel mai recent răspuns: essteffan , utilizator 16:01, 15 Ianuarie 2012
Renunta la ei si ia altul. Preturile incep de la 100 lei pe an . Ce vrei sa intervina CIA?
Access Denied: Security Token Failure

Functions in cPanel / WHM are available only directly through the cPanel and WHM interfaces or through our XML API. The administrator of the system has enabled additional security token checks which have flagged this request as possibly malicious. This may be due to an expired session cookie or the use of an older theme which has not been updated to work with the security token system.

Iar aceasta este o alta eroare pe care am intampinato incercand sa accesez ftp.
iar problema e ca explicatiile trebuie sa ti le dea furnizorul de servicii dar in schimb la mine de o saptamana si ceva ce ii dau mesaje in fiecare zi nici macar la unul nu imi raspunde.
daca erai intradevar profesionist: nu aveai eroarea asta !

Atentie !
webmaster nu este acelasi lucru cu webdesigner !
deasemenea operator pc si retele nu este acealsi lucru cu administrator servere

Database connection failed due to Access denied for user 'relaxage'@'localhost' (using password: NO)

daca inca nu ti-ai dat seama unde este problema ...

nu ti-am oferit nici o consultanta, mi-am prezentat opinia in mod public asa cum mi-ai piermit implicit postand pe acest forum , asa cum ai facut-o si tu cu 2 mesaje mai sus, sau tu iti permiti sa imi dai consultanta cum sa vb ?

adaugat la faptul ca probabil cei de la care ai luat hosting sunt niste magari tepari si marsavi, faptul ca tu nu stii sa faci niste setari pentru a accesa o baza de date si cine stie ce ai mai facut pe acolo nu ti-a ajutat deloc situatia
probabil cel de la suport s-a saturat de discutiile cu tine si si-a bagat picioarele

din primul mesaj inteleg ca ai avut vizite si de la niste hackeri, care nu veneau degeaba si nu ajungeau nicaieri daca tu aveai toate alea setate cum trebuie, si probabil le-au mai cauzat si celor de la hosting probleme , dupa care ai venit si tu cu gura mare

si eu am avut probleme de securitate, majoritatea din vina mea pt ca m-am bazat pe structuri gen wordpress, jumla etc. care + diverse addonuri nu sunt lipsite deloc de probleme

daca imi spui cum se numesc cei de la care ai luat hosting si numele siteului o sa incerc sa iti dau un sfat, asa in limita in care ma pricep eu ,bineinteles cu umila mea exterienta de webdesigner din care traiesc de cativa ani buni si imi intretin si familia si tu , cameraman,organizator de evenimente si manifestari si alte cele din industria asta

decizia ramane la tine si in functie de cum mi te adresezi in continuare
geosic a scris:

Access Denied: Security Token Failure

Functions in cPanel / WHM are available only directly through the cPanel and WHM interfaces or through our XML API. The administrator of the system has enabled additional security token checks which have flagged this request as possibly malicious. This may be due to an expired session cookie or the use of an older theme which has not been updated to work with the security token system.

Iar aceasta este o alta eroare pe care am intampinato incercand sa accesez ftp.
iar problema e ca explicatiile trebuie sa ti le dea furnizorul de servicii dar in schimb la mine de o saptamana si ceva ce ii dau mesaje in fiecare zi nici macar la unul nu imi raspunde.

prin ce metoda ai incercat sa accesezi ftp de ai ajuns la eroarea asta ?!?
George Danilov
Client 10/11/2011 07:00

I have problems with the domain and host. A Kuwaiti hacher broke and can not enter at all to remove page that made ​​it. What can I do?

----------------------------
IP Address: 151.83.46.51

SMS Reg
Administratie 24/11/2011 03:19

hello , yes we know we got hacked on all accounts, this is why we moved you to faster and secure server , and we setup the dns to match with the new server and email has been sent to you.

----------------------------
Michael Lopez.
SMSReg.com Support Departament.

Asta este dovada ca nu eu eram vinovat pentru aceasta intamplare.Si as vrea sa observi si datele cand le-am dat mesajul si dupa cat timp mi-au oferit raspunsul
Iar daca vrei sa ma ajuti chiar te rog sa o faci.Scuza-ma dar perioada cat nu merge site-ul pierd bani si posibile contacte. Asteptam un raspuns concret care sa ma ajute iar cel primit de la tine a fost ceea ce asteptam..Acum cateva minute am intrat in control panel si am vazut ca fac modificari la bazele de date si nu stiu ce sa zic poate aveau probleme si le repara.

Alte discuții în legătură

Probleme revisal Munteanu Carmen Emilia Munteanu Carmen Emilia Nu mai pot face transmiterea on-line in Revisal si nu stiu ce se intampla? Am incercat sa sun la cei de la ITM Bacau dar mi-au spus ca serverul se afla la ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de trademark infringement in cazul unui website RazvanR RazvanR Buna ziua, Am o intrebare ceva mai complexa legata de posibile procese de trademark infringement in cazul unui website hostat pe server din SUA. O scura ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii in engleza?! camiha camiha Ma poate ajuta cineva cu un model de contract de prestari servicii( pentru elaborarea unui plan de afaceri) in limba engleza? Va multumesc! (vezi toată discuția)