avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Serviciul de gazduire defectuos
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Serviciul de gazduire defectuos

Salutari. Am cumparat acum cateva luni un domeniu si serviciul de gazduire de pe un site anume. Toate bune si frumoase primele 2 luni dupa care a inceput calvarul pentru mine.Dupa aceste 2 luni trecute dupa am achizitional aceste servicii am intampinat doar probleme si neplaceri si anume:
-mi-au fost furate serviciile hacherii din kuveit ca nu mi-au oferit destula siguranta compania de hosting
-de cele mai multe ma trezeam cu site-ul inchis cate o saptamana
- mesajele de suport ce le trimiteam la ei ori nu imi raspundeau ori ma lasau in asteptare cate o saptamana
- iar acum ceea ce ma facut sa numai rezist e ca mi-au inchis serviciile pe jumatate(adica mi-au blocat baza de date pt cei ce cunosc).Mai mult nici nu recunosc ca au facut acest lucru cu toate ca eu am dovezi si practic nici site-ul nu functioneaza si arata doar aceasta eroare:
"Processing Database. 0.21b

Please wait ...

Database connection failed due to Access denied for user 'relaxage'@'localhost' (using password: NO)

Edit the database settings in /home/relaxage/public_html/database/database.php or contact your database provider".

Va rog sa ma ajute cineva care stie cum pot sa ii reclam pentru serviciile oferite care nu le respecta, si unde o pot face... sincer acestia merita blocati...si sigur nu sunt prima persoana ce intampina aceste probleme de la ei.
Cel mai recent răspuns: essteffan , utilizator 16:01, 15 Ianuarie 2012
care e numele sitului tau? poate l-ai scris pe undeva, dar in baracareala voastra ... poate am omis
cauta mailul cu pricina , ca acolo o sa gasesti noile date de login

daca au avut probleme cu hackeri pe un server intreg sa stii ca dureaza.... un server tine sute sau mii de conturi

partea asta cu heckareala li se poate intampla si celor mai buni , gandeste-te ca hakerul este ca un detinut care are tot timpul din lume sa gaseasca o nisa sa ajunga sa cutreiere liber pe unde vrea

tot ce pot sa iti spun este ca incarcat sa gasesti ceva mai ieftin ti-ai luat teapa , asta se intampla in mod general

singurul avantaj la ei este ca ai plata prin sms , dar ieftini nu sunt deloc, pentru ca la preturile lor d ebaza iti poti lua un hosting gen shaorma cu detoate cum vine vb

cu 60 $ australieni ( care sunt mai ieftini decat cei americani ) poti lua un hosting super calumea, pe 2 ani de zile ! si nu o sa ai probleme cu ei

daca te intereseaza ma gasesti pe mess id : wolfsteritory
Stimabile geosic.
Nu ai un full backup pentru serverul tau? Daca da, de ce iti pierzi timpul. Muta-l pe un host in romania, iti recomanda ghesi.com , mai ieftini si decat multi din afara, eu am deja de vreun an de la ei si ori ce sesizare o rezolva, + ca iti ofera contract pentru servicii.

Am omis ceva?
Let me know

Best Regards
Stefan
Acea problema am avuto cu ei in trecut si cand am achizitionat eu de la ei serviciile erau alte preturi intre timp le-au ridicat.o sa ma mai gandesc putin sa vad ce fac in final....inca nu sunt decis de ceea ce sa fac
essteffan a scris:

Stimabile geosic.
Nu ai un full backup pentru serverul tau? Daca da, de ce iti pierzi timpul. Muta-l pe un host in romania, iti recomanda ghesi.com , mai ieftini si decat multi din afara, eu am deja de vreun an de la ei si ori ce sesizare o rezolva, + ca iti ofera contract pentru servicii.

Am omis ceva?
Let me know

Best Regards
Stefan

da cu siguranta am iar cu mutatul pe un server romanesc sunt inca pe ganduri oricum cel recomandat de tine nu pot efectua platile in lei.

Alte discuții în legătură

Probleme revisal Munteanu Carmen Emilia Munteanu Carmen Emilia Nu mai pot face transmiterea on-line in Revisal si nu stiu ce se intampla? Am incercat sa sun la cei de la ITM Bacau dar mi-au spus ca serverul se afla la ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de trademark infringement in cazul unui website RazvanR RazvanR Buna ziua, Am o intrebare ceva mai complexa legata de posibile procese de trademark infringement in cazul unui website hostat pe server din SUA. O scura ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii in engleza?! camiha camiha Ma poate ajuta cineva cu un model de contract de prestari servicii( pentru elaborarea unui plan de afaceri) in limba engleza? Va multumesc! (vezi toată discuția)