Va multumesc pt rapiditatea cu care mi-ati raspuns.as mai avea cateva nelamuriri,si anume:dupa spusele cuncubinei,CITEZ:atata timp cat suntem anuntati la primaria din localitatea din Ungaria ca:locuim impreuna nu o pot evacua.am incheiat citatul.
INTREBARE:ar fi bine sa anunt la primaria locala,faptul ca nu mai suntem un cuplu si ca doresc sa-mi vand propietatea?
Buna viua,sunt cetatean roman cu domiciliul in Ungaria.Detin o casa,pe care am cumparat-o in nume propiu in iunie 2009.Am decis sa ma stabilesc in aceasta tara impreuna cu concobina mea, in speranta unui trai mai bun.Concubina mea,tot cetatean roman dar de etnie maghiara.Mentionez ca:sunt vorbitor de engleza
avansat),italiana(conversational) si germana(incepator)si sunt calificat:mecanic aviatie si auto.Cu toate acestea,pentru faptul ca nu am reusi sa invat limba maghiara,si datorita recesiunii.nu am reusit sa ma angajej.De aceea in ianuarie 2012 am decis sa-mi vand casa propietate personala.Cand am informat-o de decizia de a vinde si pleca din Ungaria:concubina mea,mi-a pus in vedere ca ea este decisa sa ramana in Ungaria si ca nu am dreptul sa-mi vand propietatea;fara ai oferii un domiciliu.mentionez ca;in aceeasi localitate in care detin propietatea,locuieste si mama concubinei si detine in propietate 2 case,dar si o matusa a concubinei,ce are si ea o casa propie.
Intrebarea mea este: am dreptul sami vand casa propietate personala,cu sau fara obligatia de ai oferii un alt domiciliu,fostei concubine?Va multumesc anticipat. Astept raspunsul dumneavoastra.