avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Activitate crystyan37

Activitate crystyan37

buna ziua am si eu o intrebare daca puteti sa ma ajutati.sunt victima unui accident rutier si in urma impactului a sarit airbagul si ma ars la mana a fost o arsura de gradul 2 si a ramas o cicatrice destul de mare.am fost la politie am dat declarati dar am scri ca nu am nici-o pretentie de la soferu care a produs accidentu pentru ca am fost putin speriat in urma accidentului.eu am copia lui de asigurare pentru am-i repara masina dar va intreb ce pot sa fac sa cer daune de la asigurari pentru ca cei de acolo de plimba cu vorba incat te lipsesti de ei.precizez ce eu am fost soferul masini avariate dar nu apar pe nici un act ca victima,astept raspuns. va multumesc.
Răspuns la discuția probleme cu banca
cei de la banca mi-a pus propire pe conturi motiv pentru care am aflat si eu de acest credit pentru ca eu un locuiesc la adresa din buletin,au aflat ca ii dau in judecata am angajat avocat am dat declarati la politia criminalistica si analize grafologice si a ramas sa astept rezultatul.eu aveam un depozit la alta banca si la blocat si a spus ca am datorie 12500 euro.dupa ce se face dreptate o sa cer daune dublu sumei care o datoram in fals pentru incompetenta sau chiar cu voia lor,eu stau cu banii in casa acum pentru ca nu pot lucra cu bancile,eu nu am intrat niciodata in aceea banca si nu stiu exact unde se afla.astept un raspuns. va multumesc
Răspuns la discuția probleme cu banca
mersi mult pentru mesaj. Am deja un avocat care se ocupa de asta dar dureaza fff mult si cred ca nu prea is da interesu desi are un onorariu destul de bun din partea mea si intreb daca pot sa ma interesez eu de dorarul meu care se afla deja la politia capitalei pentru investigati.va multumesc
buna ziua am o problema cu banca care a facut un credit fals pe numele meu si am trimes dosarul pentru verificari pla politia capitalei dar nu stiu ce de intampla ca dureaza fff mult am un an de cand astept sa trimeata dosarul in instanta mai ales ca buletinul meu a fost falsificat si este alta poza in eu.ce pos sa fac sa termin mai repede.va multumesc
va multumesc pentru raspuns.nu am fost sigur daca se merita sa lupt cu o banca
am judecare unui caz de folosire a identitatii false pe rol ,fiind folosit numele meu cu semnatura falisificata ,acte false s,a. de aici rezulta un credit pe numele meu si blocarea conturilor.

Ma intereseaza daca la finalizarea actiuni si a intregului caz se poate da banca in judecata? va multumesc anticipat.