avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit cu acte false- raspunderea bancii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit cu acte false- raspunderea bancii

am judecare unui caz de folosire a identitatii false pe rol ,fiind folosit numele meu cu semnatura falisificata ,acte false s,a. de aici rezulta un credit pe numele meu si blocarea conturilor.

Ma intereseaza daca la finalizarea actiuni si a intregului caz se poate da banca in judecata? va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: crystyan37 , utilizator 21:58, 10 Ianuarie 2012
Banuiesc ca blocarea conturilor va adus si prejudicii asa ca puteti deschide o actiune in acest sens. Ca sa cereti daunele respective trebuie sa dovediti prejudiciul si sa suportati taxa de timbru aferenta sumei pe care o veti solicita.
va multumesc pentru raspuns.nu am fost sigur daca se merita sa lupt cu o banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu in proces civil zahsor zahsor Cum pot sa-mi recuperez in proces civil prejudiciul cauzat de infractiunea fals si uz de fals ? Invinuitul si-a recunoscut fapta . Care sunut etapele ? ... (vezi toată discuția)
Calomnii-asociatie prop simy05 simy05 Buna ziua! Va contectez cu o intrebare....la blocul nostru s-a organizat anul trecut o adunare generala extraordinara fara acordul presedinteleui si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! numele meu este ionut și am o problema foarte stringenta ... ionut k ionut k Buna ziua ! Numele meu este Ionut și am o problema foarte stringenta la care sper sa găsesc sfaturi prin intermediul dumneavoastră. In mare spera ar fi ... (vezi toată discuția)