avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua ! Numele meu este Ionut și am o problema ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua ! Numele meu este Ionut și am o problema foarte stringenta ...

Buna ziua ! Numele meu este Ionut și am o problema foarte stringenta la care sper sa găsesc sfaturi prin intermediul dumneavoastră. In mare spera ar fi așa:
O societate comercială a deschis la parterul blocului in care locuim o sala de sport , pentru acest lucru avea nevoie de acordul proprietarilor cu perete comun , avizul comitetului executiv al asociației și ștampila și semnătura președintelui asociației . Administratorii sălii au venit la noi da obțină semnăturile însă fiind vorba de o sala de sport cu program de la 06:00-23:00 toți am refuzata sa semnam, apoi a început calcarul , sala s-a deschis și de dimineața pana seara bubuituri și vibratii foarte puternice ( haltere de pana la 200 kg , anvelope bătute cu Baros ...erc). Am încercat sa rezolvam amiabil fără nici un rezultat ( ne-am mai ales și cu amenințări ) am apelat la poliție care a dat in jur de 30-40 amenzi pentru deranjarea ordini publice dar zgomotul a continuat așa ca am mers la primărie sa cerem soluții și ne-au răspuns “ de ce le-ați dat acordul sa funcționeze , ce acută o sala de sport într-un bloc?” Am zis ca nu am dat nici un acord dar respectivi ne-au trântit in fata Acordul Asociației de locatari cu nume Prenume adresa și semnături bineînțeles FALSE iar o parte lipsesc , nu exista avizul comitetului executiv , nu exista semnătura președintelui și nici semnătura unui vecin care are întreg apartamentul peste sala , am sesizat parchetul pentru fals aceștia au trimis dosarul la poliție pentru cercetare , noi am dat declarație ca nu am semnat acel acord ( cu specimen de semnături ) administratorii Sali au declarat ca ei au completat întregul acord ( cu nume , prenume, adresa ..etc ) dar nu știu cine a semnat drep urmare poliția considera ca este necesar clasarea dosarului întrucât nu se poate dovedi cine a semnat in locul nostru . Întrucât falsul este evident plus ca sunt foarte multă sesizări la poliție primărie , Inspectoratul de Construcții in Stat etc . semnate de absolut toți proprietarii asociației ( intrucat zgomotul și vibratiile se aud in tot blocul foarte foarte tare ) ce avem de făcut pe mai departe astfel încât noi și copiii noștri sa putem conviețuii într-un mediu normal ? Subliniez zeci de amenzi de la poliție, sesizări semnate de absolut toți proprietari , martori, filmulețe vise in care se vede activitatea desfășurată și semnături false ....ce putem face????
Cel mai recent răspuns: ionut k , utilizator 16:14, 12 Octombrie 2020
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă și poliția e de partea lor, nu va rămâne decât să încercați în instanta. Angajați avocat.

latka a scris:

Dacă și poliția e de partea lor, nu va rămâne decât să încercați în instanta. Angajați avocat.

Poliția a dat aproximativ 30-40 amenzi dar nu au competente pentru a lua și alte măsuri , am apelat la un avocata dar îmi este destul de evident ca sunt “protejați” deaceea caut soluții viabile !
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai singura soluție viabilă e sa demonstrați în instanță că autorizația de la primărie e obținută cu acte false. Cereți anularea acelei autorizatii. Poliția nu e de folos.

latka a scris:

Pai singura soluție viabilă e sa demonstrați în instanță că autorizația de la primărie e obținută cu acte false. Cereți anularea acelei autorizatii. Poliția nu e de folos.

Din păcate nu este o soluție viabila pentru ca instanța va dispune pentru soluționare organului de cercetare ( adică poliției ) sa cerceteze cauza ori poliția deja s-a pronunțat și a decis ca fapta in sine exista ( adică a fost comisa infracțiunea de fals și uz de fals) dar cu autor necunoscut ( nu se poate semnatara ca administratorul Sali a semnat in locul nostru )
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Să obțineți atunci hotărârea instanței ca acele acte sunt false, prin urmare sa se anuleze autorizația eliberată de primărie, care nu mai poate fi valabilă fiind obținută prin falsificarea actelor necesare. Nu vă interesează cine și cum a falsificat documentele, ci anularea autorizației de funcționare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Octombrie 2020
latka, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! locuiesc la etajul 1 al unui imobil și la parterul ... ionut k ionut k Buna ziua ! Locuiesc la etajul 1 al unui imobil și la parterul blocului funcționează o sala de sport cu program de la 06-23, Administratorii sălii ne-au ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor pentru punct de lucru ionut k ionut k Buna ziua ! Am nevoie de un răspuns concret la întrebarea dacă este nevoie de acordul vecinilor pentru înființarea unui punct de lucru . Pentru a ... (vezi toată discuția)
Acordul locatarilor pt. eliberarea autorizatiei de functionare pt magazin non stop di nimediata vecinate a unui bloc neagudanion neagudanion Un magazin non stop si /sau bar-restaurant aflat in imediata proximitate a unui bloc de locuit ( 7-10 m) pe domeniul public . Are nevoie de acordul ... (vezi toată discuția)