avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua ! Locuiesc la etajul 1 al unui imobil și la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua ! Locuiesc la etajul 1 al unui imobil și la parterul ...

Buna ziua ! Locuiesc la etajul 1 al unui imobil și la parterul blocului funcționează o sala de sport cu program de la 06-23, Administratorii sălii ne-au solicitat acordul însă noi am refuzata sa semnam funcționarea unei săli de sport într-un bloc de locuințe. Urmare a acestui fapt ne-au fost falsificate semnăturile. Ulterior înființării sălii de sport a apărut și deranjul fata de vecini, zgomote din ce in ce mai puternice însoțite de vibratii ( vorbim de haltere de pana la 200 kg ridicate deasupra capului și trântite pe podeaua sălii , podea de beton acoperită cu un strat de cauciuc sportiv de 3 cm ) Am încercat soluționarea amiabila a acestei probleme dar fără rezultata , s-au făcut ședințe de bloc la care au participat și administratorii sălii pentru rezolvarea problemei dar dinou fără rezultat . Negândindu-se o soluție amiabila am semnat plângeri colective ( semnate de toți proprietarii asociatie ) care diferite instituții care ne-au răspuns favorabil dar fără a dispune măsuri concrete , ulterior am apelat la poliție care a dispus aproximativ 30 de măsuri contravenționale dar nici acest aspect nu ne-a rezolvat problema in consecință va rugam sa ne îndrumați ce demersuri sa facem ținând cont ca in aceste conditii copiii noștri sunt obligați sa își rezolve temele sa se odihneasaca sau sa își desfășoare activitățile de zi cu zi ! Eventual , contracost, solicitam soluții legale care sa rezolve aceasta problema !
Ultima modificare: Miercuri, 30 Decembrie 2020
ionut k, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:06, 31 Decembrie 2020
Solicitati actele de la asociatie si mergeti cu ele la avocat.
Va fi necesar un proces daca nu se rezolva amiabil.
Ar trebui facuta oala plangere penala pt falsificarea semnăturilor,plângere care chiar dacă durează ani pana se soluționeze va pune ceva presiune pe admin.societatii respective.Continuati cu sesizările la politie pt zhomotul produs mai ales în timpul orelor de odihnă și după ora 22.Mergeti la un av pt a discuta ce optiuni aveti de la obligarea antifonarii spatiului pana la o eventuala anulare a autorizațiilor de funcționare.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ar trebui facuta oala plangere penala pt falsificarea semnăturilor,plângere care chiar dacă durează ani pana se soluționeze va pune ceva presiune pe admin.societatii respective.Continuati cu sesizările la politie pt zhomotul produs mai ales în timpul orelor de odihnă și după ora 22.Mergeti la un av pt a discuta ce optiuni aveti de la obligarea antifonarii spatiului pana la o eventuala anulare a autorizațiilor de funcționare.
[/quot
In primul rând mulțumesc pentru răspuns , am făcut deja plângere penală și poliția a venit cu un răspuns in sensul ca au trecut 5 ani de la săvârșirea faptei și ca nu se poate se poate dovedi cine a comis falsul ( deși noi am dat declarație ca nu am semnat și nu recunoaștem semnătura sa dovedit ca este un fals dar nu se poate dovedi cine a falsificat acea semnătura ) prin urmare nu știu ce am putea face mai departe !?
Daca au fost falsificate semnaturile de acord ale proprietarilor faceti plangere la politie

ynocentta a scris:

Daca au fost falsificate semnaturile de acord ale proprietarilor faceti plangere la politie

Buna ziua ! Am făcut plângere la poliție și in urma anchetei procurorul a emis o ordonanța de clasare pe motiv ca nu poate fi demnonstrat autorul faptei și pentru ca au trecut mai mult de 5 ani de la săvârșirea faptei . Noi am dat declarație la poliție prin care am reclamat faptul ca ne-au fost falsificate semnăturile ( sau unele lipsesc ), ulterior s-a stabilit ca semnătura este falsa dar nu se poate dovedi autorul acelui fals ( deși este cât se poate de evident ca administratorii sălii puteau săvârși fapta )

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! numele meu este ionut și am o problema foarte stringenta ... ionut k ionut k Buna ziua ! Numele meu este Ionut și am o problema foarte stringenta la care sper sa găsesc sfaturi prin intermediul dumneavoastră. In mare spera ar fi ... (vezi toată discuția)
M-am trezit cu o firma pe cap mary_123454 mary_123454 as dori si eu un ajutor.am lucrat la un patron timp de 3 ani si acum ceva timp am aflat din greseala ca patronul a trcut una din firmele lui pe capul meu fara ... (vezi toată discuția)
Este penal? tginuta tginuta Ce se intampla daca eu ca administrator al unei firme am falsificat o cerere de concediu fara plata pentru un angajat pentru o luna de zile? Mi se intocmeste ... (vezi toată discuția)