avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acordul vecinilor pentru punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acordul vecinilor pentru punct de lucru

Buna ziua !
Am nevoie de un răspuns concret la întrebarea dacă este nevoie de acordul vecinilor pentru înființarea unui punct de lucru . Pentru a înțelege situația am sa va expun cum stau lucrurile: in anul 2014 la parterul blocului de locuințe ( in care locuiesc și eu ) s-a deschis un punct de lucru in care funcționează o sala de fitnes cu program de la 06:00-23:00 ,precizez ca spațiul in care s-a deschis acea sala de fitnes apare in cartea funciară ca și apartament ( cu o sala desfacere doua vestiare trei wc , terase , Bucătărie , etc .....deși apare ca și apartament cei de la registru comerțului spun ca poate fi și spațiu comercial ) ,ideea este ca administratorii respectivei Sali au bătut la ușile noastre pentru a solicita acordul vecinilor însă când am văzut programul și ce activitate urmează a se desfășura in respectiava locație nimeni nu și-a dat acordul ! Întrebarea mea este aveau sau nu nevoie de acordul vecinilor direct afectați ( chiar dacă cei de la registrul comerțului zic ca acel spațiu care apare in CF apartament poate fi considerat spațiu comercial ) , ținând cont ca sala este deschisă la parter imobil de locuințe aveau nevoie de acordul vecinilor / asociației ? Am solicitat primăriei sa ne pună la dispoziție documentația pe baza căreia s-a eliberat acordul de funcționare și in acea documentație apare și acordul vecinilor dar fără semnături la unele apartamente iar la altele sunt semnături false . Întrucât zgomotele din sala respectiva ne deranjează pe toți ( toți proprietarii din asociație am semnat petiții către autoritățile competente ) căutam soluții care sa ne asigure liniștea , și ne-ar ajuta sa știm dacă aveau nevoie de acord ( mai ales ca l-au solicitat ) și faptul ca au falsificat semnătura cum ne poate ajuta !
Multumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: ionut k , utilizator 21:37, 25 Noiembrie 2019
Nimeni nu ma poate ajuta cu un răspuns concret ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sala de fitness la parterul blocului de locuințe ionut k ionut k Buna ziua ! Întrebarea mea ( in numele asociației de proprietari din care fac parte ) este : dacă cei care și-au deschis sala de Fitness si culturism la ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor sală jocuri de noroc Iesan Vasile Iesan Vasile Bună ziua, Recent la parterul blocului sa deschis o sală de jocuri de noroc (păcănele). Sunt vecini direct (perete comun) cu acest spațiu, zgomotul ... (vezi toată discuția)
Acord asociatie pentru spatiu birou care functioneaza 24/7 Chunkee Chunkee Buna ziua, Ma intereseaza sa deschid o afacere de tip inchiriere birouri / hub intr-un spatiu clasificat in acte ca spatiu birouri. Spatiul este intr-un ... (vezi toată discuția)