Buna ziua !
Am nevoie de un răspuns concret la întrebarea dacă este nevoie de acordul vecinilor pentru înființarea unui punct de lucru . Pentru a înțelege situația am sa va expun cum stau lucrurile: in anul 2014 la parterul blocului de locuințe ( in care locuiesc și eu ) s-a deschis un punct de lucru in care funcționează o sala de fitnes cu program de la 06:00-23:00 ,precizez ca spațiul in care s-a deschis acea sala de fitnes apare in cartea funciară ca și apartament ( cu o sala desfacere doua vestiare trei wc , terase , Bucătărie , etc .....deși apare ca și apartament cei de la registru comerțului spun ca poate fi și spațiu comercial ) ,ideea este ca administratorii respectivei Sali au bătut la ușile noastre pentru a solicita acordul vecinilor însă când am văzut programul și ce activitate urmează a se desfășura in respectiava locație nimeni nu și-a dat acordul ! Întrebarea mea este aveau sau nu nevoie de acordul vecinilor direct afectați ( chiar dacă cei de la registrul comerțului zic ca acel spațiu care apare in CF apartament poate fi considerat spațiu comercial ) , ținând cont ca sala este deschisă la parter imobil de locuințe aveau nevoie de acordul vecinilor / asociației ? Am solicitat primăriei sa ne pună la dispoziție documentația pe baza căreia s-a eliberat acordul de funcționare și in acea documentație apare și acordul vecinilor dar fără semnături la unele apartamente iar la altele sunt semnături false . Întrucât zgomotele din sala respectiva ne deranjează pe toți ( toți proprietarii din asociație am semnat petiții către autoritățile competente ) căutam soluții care sa ne asigure liniștea , și ne-ar ajuta sa știm dacă aveau nevoie de acord ( mai ales ca l-au solicitat ) și faptul ca au falsificat semnătura cum ne poate ajuta !
Multumesc anticipat pentru răspuns!