Ma intereseaza sa deschid o afacere de tip inchiriere birouri / hub intr-un spatiu clasificat in acte ca spatiu birouri.
Spatiul este intr-un bloc care pentru inceput a fost construit ca pentru spatii comerciale, insa intre timp o parte dintre etaje s-au transformat in rezidential. La parter si ultimul etaj au ramas spatii comerciale.
Intrebarea mea este, avand in vedere ca spatiul este le ultimul etaj si sub stau rezidenti, iar eu vreau sa ofer acest serviciu 24/7, regulile asociatiei de liniste dupa ora 22:00 se vor aplica si pentru spatiul comercial?
Sunt sigur ca nu vor fi de acord vecinii... desi voi lua masuri sa reduc orice posibil zgomot. De aceea doresc sa stiu daca regula de liniste dupa ora 22:00 poate fi abuzata.
Unde pot verifica destinatia blocului? din cate stiu este pentru spatii comerciale si cineva s-a gandit ca ar fi "bine" sa bage si cateva apartamente cu locuinte pe acolo.
Adam Grecu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
'Vad" ca nu se inghesuie lumea sa va sfatuiasca... Chestiune complicata, daca sunt si spatii cu destinatia de locuinta.
Dupa cum ne-ati spus, aveti posibilitatea sa alegeti amplasarea sediului la parter sau la ultimul nivel. Ei, de ce nu preferati parterul? Asa derajul ar fi minimal. Nu am inteles de ce 24/7? In fine, dvs. stiti mai bine.
Opinia mea este sa nu va mai puneti intrebari de ce daca initial imobilul a fost construit pentru spatii comerciale, dar acum sunt si cateva locuinte pe-acolo... Nu o sa ajungeti la niciun rezultat favorabil. Discutati "discutii"...
Mult succes!