avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord asociatie pentru spatiu birou care functioneaza ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord asociatie pentru spatiu birou care functioneaza 24/7

Buna ziua,

Ma intereseaza sa deschid o afacere de tip inchiriere birouri / hub intr-un spatiu clasificat in acte ca spatiu birouri.

Spatiul este intr-un bloc care pentru inceput a fost construit ca pentru spatii comerciale, insa intre timp o parte dintre etaje s-au transformat in rezidential. La parter si ultimul etaj au ramas spatii comerciale.

Intrebarea mea este, avand in vedere ca spatiul este le ultimul etaj si sub stau rezidenti, iar eu vreau sa ofer acest serviciu 24/7, regulile asociatiei de liniste dupa ora 22:00 se vor aplica si pentru spatiul comercial?

Unde pot studia mai mutle depre acest aspect?

Multumesc,
Alin N.
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2019
Chunkee, utilizator
Cel mai recent răspuns: Chunkee , utilizator 11:16, 26 Septembrie 2019
Sunt sigur ca nu vor fi de acord vecinii... desi voi lua masuri sa reduc orice posibil zgomot. De aceea doresc sa stiu daca regula de liniste dupa ora 22:00 poate fi abuzata.
Programul de liniste este concret prevazut in disp L nr 61/1991
In regula, multumesc.

Unde pot verifica destinatia blocului? din cate stiu este pentru spatii comerciale si cineva s-a gandit ca ar fi "bine" sa bage si cateva apartamente cu locuinte pe acolo.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
'Vad" ca nu se inghesuie lumea sa va sfatuiasca... Chestiune complicata, daca sunt si spatii cu destinatia de locuinta.
Dupa cum ne-ati spus, aveti posibilitatea sa alegeti amplasarea sediului la parter sau la ultimul nivel. Ei, de ce nu preferati parterul? Asa derajul ar fi minimal. Nu am inteles de ce 24/7? In fine, dvs. stiti mai bine.
Opinia mea este sa nu va mai puneti intrebari de ce daca initial imobilul a fost construit pentru spatii comerciale, dar acum sunt si cateva locuinte pe-acolo... Nu o sa ajungeti la niciun rezultat favorabil. Discutati "discutii"...
Mult succes!

Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2019
Adam Grecu, utilizator
Multumesc pentru raspuns.

Blocul are spatiu comercial la parter, dar eu detin unul dintre cele de la ultimul etaj.

Insa nu sunt 100% ca e trecut corect in CF si incerc sa imi dau seama.

Este mentionat ca unitate individuala si trecut ca spatiu birou.
Spatiul a fost folosit in trecut si ca sala fitness si birouri pentru o companie.

Cum ar fi cel mai usor sa clarific ce fel de spatiu e (comercial / locuit)?
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2019
Chunkee, utilizator

Alte discuții în legătură

Achiziționare spațiu imobiliar Lacra22 Lacra22 Bună seara! Doresc să achiziționez un imobil care este trecut în cartea funciară ca fiind spațiu pentru birouri. Aș dori să deschid un salon: ... (vezi toată discuția)
Închiriere spațiu cu destinație în cf ,,spațiu comercial'': am sau nu nevoie de acordul asociației de proprietari pentru autorizare? la primărie mi s-a dat un răspuns ambiguu spiriy2005 spiriy2005 Buna ziua, Intentionez sa inchiriez la parterul unui bloc un spatiu comercial (incadrat in cartea funciara ca spatiu comercial) si sa desfasor activitati de ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor marinica12 marinica12 Subiect: Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor Avem o problema locuiesc la etajul 3 si la parterul blocului sunt spatii comerciale din ... (vezi toată discuția)