avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord asociatie pentru spatiu birou care functioneaza ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord asociatie pentru spatiu birou care functioneaza 24/7

Buna ziua,

Ma intereseaza sa deschid o afacere de tip inchiriere birouri / hub intr-un spatiu clasificat in acte ca spatiu birouri.

Spatiul este intr-un bloc care pentru inceput a fost construit ca pentru spatii comerciale, insa intre timp o parte dintre etaje s-au transformat in rezidential. La parter si ultimul etaj au ramas spatii comerciale.

Intrebarea mea este, avand in vedere ca spatiul este le ultimul etaj si sub stau rezidenti, iar eu vreau sa ofer acest serviciu 24/7, regulile asociatiei de liniste dupa ora 22:00 se vor aplica si pentru spatiul comercial?

Unde pot studia mai mutle depre acest aspect?

Multumesc,
Alin N.
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2019
Chunkee, utilizator
Cel mai recent răspuns: Chunkee , utilizator 11:16, 26 Septembrie 2019
Pai nu pe noi trebuie sa ne intrebati... Dvs. ar trebui sa stiti cel mai bine.
Ziceti ca proprietatea dvs. este la ultimul etaj - adica, cat de ultimul, pentru ca si acest aspect este important.
Daca in CF spatiul figureaza ca spatiu comercial, o afacere de tip inchiriere birouri / hub, ar fi ce-a mai nimerit sa continuati in aceeasi "linie" . Nu tu zgomot, nu probleme de alta natura, asa ca dati-ii bataie!
Ca cineva are si spatii de locuinta, nu cred ca i-ati incurca cu ceva, daca si clientii dvs. sunt oameni civilizati. Mai mult, dvs. puteti mentiona in contractul de inchiriere, aspectul ca in "zona" sunt locuinte.
Este o parere personala, dar cred ca ar trebui sa va intelegeti si cu vecinii dvs. Banuiesc ca nu sunteti constituiti in asociatie de proprietari, caz in care trebuie sa luati un acord al acesteia.
Succes!
Multumesc pentru raspuns, intr-adevar voi ccauta mai bine in acte. Cu asociatia sunt in relatii bune si voi incerca sa reduc riscul de a deranja vecinii prin folosirea unor materiale fonoizolatoare.

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achiziționare spațiu imobiliar Lacra22 Lacra22 Bună seara! Doresc să achiziționez un imobil care este trecut în cartea funciară ca fiind spațiu pentru birouri. Aș dori să deschid un salon: ... (vezi toată discuția)
Închiriere spațiu cu destinație în cf ,,spațiu comercial'': am sau nu nevoie de acordul asociației de proprietari pentru autorizare? la primărie mi s-a dat un răspuns ambiguu spiriy2005 spiriy2005 Buna ziua, Intentionez sa inchiriez la parterul unui bloc un spatiu comercial (incadrat in cartea funciara ca spatiu comercial) si sa desfasor activitati de ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor marinica12 marinica12 Subiect: Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor Avem o problema locuiesc la etajul 3 si la parterul blocului sunt spatii comerciale din ... (vezi toată discuția)