avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua ! Numele meu este Ionut și am o problema ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua ! Numele meu este Ionut și am o problema foarte stringenta ...

Buna ziua ! Numele meu este Ionut și am o problema foarte stringenta la care sper sa găsesc sfaturi prin intermediul dumneavoastră. In mare spera ar fi așa:
O societate comercială a deschis la parterul blocului in care locuim o sala de sport , pentru acest lucru avea nevoie de acordul proprietarilor cu perete comun , avizul comitetului executiv al asociației și ștampila și semnătura președintelui asociației . Administratorii sălii au venit la noi da obțină semnăturile însă fiind vorba de o sala de sport cu program de la 06:00-23:00 toți am refuzata sa semnam, apoi a început calcarul , sala s-a deschis și de dimineața pana seara bubuituri și vibratii foarte puternice ( haltere de pana la 200 kg , anvelope bătute cu Baros ...erc). Am încercat sa rezolvam amiabil fără nici un rezultat ( ne-am mai ales și cu amenințări ) am apelat la poliție care a dat in jur de 30-40 amenzi pentru deranjarea ordini publice dar zgomotul a continuat așa ca am mers la primărie sa cerem soluții și ne-au răspuns “ de ce le-ați dat acordul sa funcționeze , ce acută o sala de sport într-un bloc?” Am zis ca nu am dat nici un acord dar respectivi ne-au trântit in fata Acordul Asociației de locatari cu nume Prenume adresa și semnături bineînțeles FALSE iar o parte lipsesc , nu exista avizul comitetului executiv , nu exista semnătura președintelui și nici semnătura unui vecin care are întreg apartamentul peste sala , am sesizat parchetul pentru fals aceștia au trimis dosarul la poliție pentru cercetare , noi am dat declarație ca nu am semnat acel acord ( cu specimen de semnături ) administratorii Sali au declarat ca ei au completat întregul acord ( cu nume , prenume, adresa ..etc ) dar nu știu cine a semnat drep urmare poliția considera ca este necesar clasarea dosarului întrucât nu se poate dovedi cine a semnat in locul nostru . Întrucât falsul este evident plus ca sunt foarte multă sesizări la poliție primărie , Inspectoratul de Construcții in Stat etc . semnate de absolut toți proprietarii asociației ( intrucat zgomotul și vibratiile se aud in tot blocul foarte foarte tare ) ce avem de făcut pe mai departe astfel încât noi și copiii noștri sa putem conviețuii într-un mediu normal ? Subliniez zeci de amenzi de la poliție, sesizări semnate de absolut toți proprietari , martori, filmulețe vise in care se vede activitatea desfășurată și semnături false ....ce putem face????
Cel mai recent răspuns: ionut k , utilizator 16:14, 12 Octombrie 2020
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
In instanta puteti demonstra foarte usor incalcare dispozitiilor L nr 61/1991 republicata solicitand instantei proba cu inscrisuri prin care politia sa depuna copie dupa amenzile aplicate

ynocentta a scris:

In instanta puteti demonstra foarte usor incalcare dispozitiilor L nr 61/1991 republicata solicitand instantei proba cu inscrisuri prin care politia sa depuna copie dupa amenzile aplicate

Mulțumesc pentru răspuns ! In teorie este ușor de demonstrat pentru ca avem zeci de martori , filmulețe video postare chiar de administratorii sălii pe rețelele de socializare ,amenzile a 4 autorități diferite , o expertiza extrajudiciară care confirma ca noi avem dreptate doar ca in România se merge pe “ pile “ din păcate și îmi fac griji cu toate ca exista acest cumul de dovezi incontestabile ! Dacă se aplica legea de la bun început ei nu aveau cum sa funcționeze întrucât nu aveau semnăturile tuturor locatarilor cu perete comun ( și bănuiesc ca serviciul Acorduri din cadrul primăriei acea obligația sa verifice acest lucru prin cei de la Urbanism ) , Oricum Acordul Asociației de locatari este incomplet neexistând pe el semnătura președintelui , avizul comitetului executiv , etc .... deci de la bun început este evident ca cineva are anumite interese altfel sala respectiva nu primea un acord de funcționare și mai ales cu program 06:00 - 23:00, . Este inuman ca noi dar mai ales copiii noștri sa fim treziti in fiecare dimineața la ora 06 dimineața sa nu poți sa dormi in nici o zi la tine in casa , copiii sa nu își poată învață sau sa își facă temele .... este groaznic !!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa intelegem ca nu doriti sa rezolvati problema in instanta. Din pacate nu exista alta solutie.
Am inițiat deja o acțiune in instanța încă de acum un an și jumătate , abia acum am avut un prim termen , pentru ai obliga sa izoleze fonic . Falsul l-am descoperit ulterior inițierii acțiuni in instanța .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! locuiesc la etajul 1 al unui imobil și la parterul ... ionut k ionut k Buna ziua ! Locuiesc la etajul 1 al unui imobil și la parterul blocului funcționează o sala de sport cu program de la 06-23, Administratorii sălii ne-au ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor pentru punct de lucru ionut k ionut k Buna ziua ! Am nevoie de un răspuns concret la întrebarea dacă este nevoie de acordul vecinilor pentru înființarea unui punct de lucru . Pentru a ... (vezi toată discuția)
Acordul locatarilor pt. eliberarea autorizatiei de functionare pt magazin non stop di nimediata vecinate a unui bloc neagudanion neagudanion Un magazin non stop si /sau bar-restaurant aflat in imediata proximitate a unui bloc de locuit ( 7-10 m) pe domeniul public . Are nevoie de acordul ... (vezi toată discuția)