avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate Julya1984

Activitate Julya1984

Discuție CUSTODIE
Buna ziua
As avea o intrebare legata de custodie.Am un baietel de de un an si patru luni si e pe numele tatalui sau.Noi nu suntem casatoriti si acuma recent ne-am despartit.El sufera de o boala psihica numita tulburare afactiva bipolara.Nu vrea sa imi semneze actele pentru custodie.Eu vreau sa ii fac pasaport dar el nu vrea sa imi semneze.Am sanse sa primesc custodia definitiva?
Răspuns la discuția Dreptul total asupra copilului
Pai eu am luat legatura cu consulatul onorific din Ciudad de Panama unde am vorbit cu o doamna.Nu vreau sa dau nume ca nu se poate.Acea doamna mi-a cerut 500 de dolari numai ca sa mearga la sotul meu sa ii ia declaratie politia.Dupa doua luni i s-a luat declaratia adica numai dupa ce i-am trimis banii dansei prin Westen Union .O alta problema e ca barbatul meu are o boala psihica cronica si necesita tratament.Eu am o gramada de hartii cu externari de la spitale si am cerut de la psihiatrul sotului o scrisoare medicala si am vrut sa ii fac o traducere legalizata si sa ii trimit dansei. La care doamna mi-a raspuns:ei sa nu ii trimit hartia k se pierde pe-acolo. Problema e ca dansa asteapat bani sa ne ajute si eu nu am bani.Deci sotul meu trebuie sa ia tratament si asta nu intelege doamna.Unde sa apelez atunci daca romanii din Romania nu ne ajuta???
Răspuns la discuția Dreptul total asupra copilului
Multumesc
Buna ziua,
Am o problema destul de grava.Ma numesc Julia si am 27 de ani si am un baietel de 9 luni.Nu sunt casatorita dar baietelul e pe numele tatalui sau.Tatal copilului e arestat in Panama din august 2011.Este arestat pentru infractiune economica sau ceva de genul din pacate nu am primit nici o instiintare din partea consulatului de acolo datorita faptului ca nu sunt cooperanti numai in cazul in care trimitem bani.Problema mea e ca copilul e pe numele tatalui si efectiv nu pot sa fac nimica fara acordul tatalui.Cum pot si ce pot sa fac sa nu depind de tatal sau adika sa fiu tutore definitiva sau nu stiu exact cum se zice?:Sotul meu sufera si are o boala psihica.A fost internat de mai multe ori la psihiatrie.Va rog ajutati-ma cu un sfat ce pot sa fac .Alocatia copilului vine tot pe numele lui si as vrea si sa-i fac si pasaport si efectiv nu mai vreau sa depindem de el.

Multumesc
Julia
Buna ziua,
Am o problema destul de grava.Ma numesc Julia si am 27 de ani si am un baietel de 9 luni.Nu sunt casatorita dar baietelul e pe numele tatalui sau.Tatal copilului e arestat in Panama din august 2011.Este arestat pentru infractiune economica sau ceva de genul din pacate nu am primit nici o instiintare din partea consulatului de acolo datorita faptului ca nu sunt cooperanti numai in cazul in care trimitem bani.Problema mea e ca copilul e pe numele tatalui si efectiv nu pot sa fac nimica fara acordul tatalui.Cum pot si ce pot sa fac sa nu depind de tatal sau adika sa fiu tutore definitiva sau nu stiu exact cum se zice?:Sotul meu sufera si are o boala psihica.A fost internat de mai multe ori la psihiatrie.Va rog ajutati-ma cu un sfat ce pot sa fac .Alocatia copilului vine tot pe numele lui si as vrea si sa-i fac si pasaport si efectiv nu mai vreau sa depindem de el.

Multumesc
Julia