avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dreptul total asupra copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dreptul total asupra copilului

Buna ziua,
Am o problema destul de grava.Ma numesc Julia si am 27 de ani si am un baietel de 9 luni.Nu sunt casatorita dar baietelul e pe numele tatalui sau.Tatal copilului e arestat in Panama din august 2011.Este arestat pentru infractiune economica sau ceva de genul din pacate nu am primit nici o instiintare din partea consulatului de acolo datorita faptului ca nu sunt cooperanti numai in cazul in care trimitem bani.Problema mea e ca copilul e pe numele tatalui si efectiv nu pot sa fac nimica fara acordul tatalui.Cum pot si ce pot sa fac sa nu depind de tatal sau adika sa fiu tutore definitiva sau nu stiu exact cum se zice?:Sotul meu sufera si are o boala psihica.A fost internat de mai multe ori la psihiatrie.Va rog ajutati-ma cu un sfat ce pot sa fac .Alocatia copilului vine tot pe numele lui si as vrea si sa-i fac si pasaport si efectiv nu mai vreau sa depindem de el.

Multumesc
Julia

Alte discuții în legătură

Dreptul total asupra copilului Julya1984 Julya1984 Buna ziua, Am o problema destul de grava.Ma numesc Julia si am 27 de ani si am un baietel de 9 luni.Nu sunt casatorita dar baietelul e pe numele tatalui ... (vezi toată discuția)
Cum sa-i fac actele copilului meu fara actele tatalui ciucasraluca ciucasraluca buna ziua ma numesc raluca si am un baietel de un an si 2 luni nascut in spania si recunoscut de tatal acolo. am venit cu baietelul meu in tara pt ca nu am ... (vezi toată discuția)
Plecare in romania cu bebe... cr3tzulina cr3tzulina sper sa ma poata ajuta cineva...va povestesc... in decembrie trebuie sa ajung in romania,sunt in spania de 4 ani,iar acest an am nascut un baietel,am facut ... (vezi toată discuția)