Buna ziua,ma numesc Marinescu Mihai si am si eu o nelamurire destul de mare:ma aflam in timpul programului de lucru in depozitul firmei Carrefour Romania si in data de 05.01.2012,fiind singur in tura de lucru o colega din raion care se ocupa cu vanzarea produselor electrocasnice a venit la mine pentru a ma ruga sa ii dau spre vanzare un congelator...am ajuns in curtea interioara a magazinului,ea m-a ridicat cu liza electrica pana la etajul unu al rack-ului(raftul pe care se depoziteaza paletii pe mai multe nivele) pentru a-i da congelatorul respectiv...nici eu,nici ea nu eram autorizati ISCIR,ceea ce inseamna ca niciunul dintre noi nu aveam voie sa umblam cu respectivul utilaj...dar in lipsa colegilor de munca m-am simtit responsabil sa fac asta...m-a urcat pe lamele lizei am dat congelatorul jos,si dupa ce am ajuns la sol a trebuit sa trag inapoi prelata care acopara rack-ul(raftul)pentru a nu uda produsele...prelata se trage printr-o coarda care este actionata de un scripete...vrand sa trag coarda pentru a pune prelata am constatat ca ea se afla la o inaltime de circa 2,5 m si m-am gandit ca solutia cea mai rapida este sa sar pentru a prinde coarda...in timpul sariturii mi s-a prins degetul intr-una dintre agatatorile racku-lui,eu avand un inel pe deget...in urma prinderii degetului acolo am avut o plaga deschisa a degetului,fractura a falangei medii,leziune a muschiului si tendonului extensor,avand pana acum 2 interventii chirurgicale si 4 zile de spitalizare,urmand ca dupa 6 saptamani sa am ultima interventie chirurgicala.Mentionez in final ca fisa individuala de protectie a muncii nu este semnata in niciuna dintre lunile trecute de la angajare(3.10.2011)cerandu-mi-se dupa acest accident sa semnez retroactiv acea fisa de protectie a muncii:Cum trebuie sa actionez in aceasta situatie? Va multumesc!