Cred ca am uitat un amanunt , nu eu am cerut sa ii fie dat lui creditul si casa , asa a hotarat instanta- va rog din suflet dati-mi o solutie , maine merg la banca din orasul unde locuiesc sa intreb si acolo , vroiam sa merg putin cu ,,temele,, facute de aceea am apelat la dv. Multumesc din suflet pentru timpul acordat
Banca nu a fost citata in proces , doar era multumita ca rata lunara era platita-iar cand am avut hotararile-una de la tribunal si alta de la curtea de apel- ultima definitiva si irevocabila , au fost depuse la banca -iar la momentul acela banca a acceptat -este adevarat ca verbal-si a sustinut ca se poate schimba titularul de credit
Pentru a fi mai clara trebuie sa ma explic putin. Am un credit bancar ipotecar pe numele meu , in urma divortului casa si implicit creditul i-au fost administrate sotului. Prin urmare in martie 20011 am depus hartiile la bancahotarari definitive si irevocabile-pentru a fi schimbat titularul de credit- dar nu s-a intamplat nimic , motivand banca anumite scuze- din luna decembrie 2011 fostul sot nu vrea sa mai plateasca creditul. Cum pot proceda ca eu sa nu apar ca rau platnic , deoarece nicaieri nu apare ca el plateste si este restantier? Consider ca banca respectiva este vinovata ca nu au schimbat pana acum actele- pot da banca in judecata?
Sau eu nu sunt rau platnic deoarece am documentele irevocabile care atesta ca nu eu sunt cea care plateste creditul?
Multumesc anticipat