Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns ? In cat timp de la infatisarea la procuror se primeste solutia de la el ? Eu de ex am fost luni....sapt aceasta...cam cand sa ma astept sa ptimesc un raspuns? V multumesc !
Am inteles...si daca ar fi...va pot contacta?sunteti dispus sa ma ajutati? bineinteles.......stiti dvs..adica tot ce vreau este sa nu ajung la inchisoare...iar av mea este pe civil...si nu prea stie ce sa faca...adica ma pune pe mine sa ma interesez..si nu mi se pare normal :(
Am inteles.....oricum sunt sigura k la mijloc e o vb spusa la ureche...si ca se va face dupa cum se va dori de cealalta parte...dar nu ma voi lasa si voi contesta solutia procurorului....asta dak Doamne Ajuta sa NU mai fie nevoie...ca pana la urma...s-ar face o mare nedreptate dupa parerea mea....dar si daca se va ajunge la judecator...ce pedeapsa mi se va administra...sau...ce sase am sa NU fac cu executare....pentru ca de asta mi-e cel mai frica :((:((:((:((.....adica orice numa asta nu....
Va multumesc ca dvs aveti puterea sa ma "admirati" pt faptul ca am recunoscut...dar eu..(care nu am nici o cunostinta) in avocatura,consider ca nu sunt probe sa ajung in instanta..am citit pe forum aici de muuuulte alte furturi mai grele..si nerecunoscute de faptasi si totusi au scapat cu o amenda de la procuror...iar eu care am acoperit prejudiciul,am recunoscut...am zis din tot sufletul meu ca regret tot...si ca nu imi vreau decat viata mea fericita dinainte de acest eveniment urat....sa ajung in instanta.Asta ma dezamageste cel mai mutl....si sunt sigura ca acolo voi ajunge pt ca am vazut expresia procurorului cand incercam sa aduc cate ceva in apararea mea.Iar eu consider ca alea nu sunt probe...ce sustine partea vatamata ca-i lipseste ei....ea nici macar nu a prezentat un inventar la dosar care sa ateste faptul ca ea a aavut acele obiecte.Si de aici intrebarea mea: pe ce se poate baza procurorul daca ma trimite in instanta?Si daca fac contestatia la solutiua procurorului,banuiesc ca alt procuror va lua dosarul meu,nu?Adica nu..acelas...sau ...nici nu stiu...tot la procucoro voi ajunge cu dosarul?Sau la un subaltern al lor?Va multumesc !
Pai dosarul care ni l-a prezentat noua procurorul nu este acela tot?Ar mai putea sau se poate sa ascunda cvea?iar eu sunt sigura ca ea nu are probe pentru ca eu nu am luat NIMIC inafara de ceea ce am declarat care dupa cum am spus nici pentru alea nu avea probe...doar ca am recunoscut eu tot.ATAT! Si mai mut de atat abia cand am fost la procuror eu am aflat ca avocatul meu e pe civil si nu pe penal...el incercand saracul sa ii explice procurorului ca nu as fi un pericol parca asa se spune....dar ...tare mi-e ca sunt ghinionista.DAR...pot contesta rezolutia procurorului?Si ce pot rezolva?
Si mai am ceva de adaugat....daca eu NU recunosteam greseala ( ca mi-e rusine sa spun furt ) dna NU avea nici o proba....NICI o proba..pentru ca noi am vauzt dosarul...pur si simplu ....recunoasterea mea...a ceea ce luasem...a fost singura dumneai proba.Altceva..sunt niste delcaratii alea dsei...si multeeeeeeeee alte MINCIUNI ! Te face sa regreti tara asta ca ...dupa o greseala pe care vrei sa o repari ti se i-a capul ! Pot face contestatie la hotararea procurorului?Adica..sau mai bine zis ce pot face ca sa nu ajung la judecata...daca pot cere schimbarea procurorului...dupa ce se da rezolutia sau cum se numeste?
am inteles si va multumesc pentru raspuns...dar intrebarea mea este....de ce procurorul nu tine cont de faptul ca eu am recunoscut ...ca regret din suflet toata asta...si mai mult ca prejudiciul a fsot recuperat de catre partea VATAMATA ! iar celelalte bunburi care imi sunt puse in spate NU are probe ca le-am luat eu....nici macar nu poate demonstra ca le-a avut la vanzare..sau mai stiu eu....are doar un contract dintre firma resp si pers care a lasat contractul gaj pentru niste bani.Cu atata poate dovedi dna ca ar fi avut acel bun...nu un inventar...iar eu am specificat asta...tind sa cred ca....e ceva la mijloc...ca sunt subiectivi oamenii legii....pentru ca am citit si eu pe diferite site-uri si alti oameni cu ceva mai grav decat mine si-au luat amenda de la procuror.La mine de ce nu s-ar pune in aplicare aceeasi lege?Probabil ca a intervenit partea vatamata?
Vreau sa anunt ca am fost la procuror..si sunt pe 208 alineatul 1....dak am zis corect.Procurorul cand am vrut sa depunem actele ca am unn loc de munca...ca am familie i-a zis avocatei mele "ca astea ne trebuie in instanta nu la ea.Acuma.."partea vatamata" mi- a pus o gramada in spate...cum ca i-ar lipsi tot magazinul si ar fi la mine....DAR ea la dosar nu a depus un INVETAR CONCRET...doar niste chestii nesemnificative.Noi i-am explicat procurorului cum a fost treaba.....cum m-a santajat in toata povestea astea....ca i-a prejudiciul care eu l-am recunoscut ca i l-am adus s-a acoperit.....Sper sa ma ajute procurorul si Bunul Dumnezeu sa nu ajung prin instanta....ca e tot ce imi doresc in momentul asta.Intrebarea este : cand voi afla raspunsul .....si de ce criterii tine con procurorul sa poate sa imi de-a o amenda...si sa nu ma trimita in judecata? Pentru ca nici reclamanta nu are probe si nu poate dovedi ca toate MINCIUNILE alea...le poate proba sau demonstra....
Urmarirea penala nu stiu daca s-a inceput,probabil voi afla la procuror.La mine pe citatie scrie asa "prezentare material urmarie penala".Mi-am luat si un avocat,pe care o aveam de la...inceput sa spun asa,dar nu prea stie sa imi spuna sau nu cred ca vrea sa ma sperie si mai rau.Cand am fost la dul inspector in sectie,pentru ultima declaratie,dsul mi-a spus ca va trimite dosarul la procuror cu ..."amenda administrativa"...nu mai stiu exact ce cod d-ala avea.Sunce chemata in calitatea de "invinuit"...la dl procuror.Acuma,patroana cand m-a reangajat,ne-a tot duc cu zaharelul p mine si pe dul politist ca va da ..acea foaie de retgragere plangere,dar...nu cred ca a mai facut-o.De parut rau imi pare mai mult ca orice in viata asta,dar acuma....sunt la mana unui om...si cred ca si a ei,pentru ca si ea are fff multe cunostinte....pot spune ca e don breasla dvs...si chiar si dul inspector i-a spus ca si dnsa isi va lua amenda ca am lucrat fara forme legale,dar asta prea putin conteaza.Intrebarea mea este "si daca voi ajunge la judecata,voi face puscarie?"Va multumesc (am uitat sa mentionez ca am acel proces verbal care arata ca i-am dat tot prejudiciul inapoi)
Si mai am o intrebare...ce pretentie poate avea partea vatamata? si pretentia ei...ma poate pune intr-un pericol si mai mare? Va multumesc ! Cu toate ca sunt sigura,ca dna va incerca tot felul de tertipuri care sa ma bage si mai rau cu capul la fund :(