Daca inteleg eu bine o societate comerciala cu raspundere limitata poate sa ocupe fara titlu un spatiu care nu-i apartine fara sa plateasca nimic,chirie sau utilitati,iar eu ca proprietar cu titlu sunt un simplu spectatot in vitrina platita a justitiei oarbe pe termen nelimitat,nu va faceti griji sunt un contribuabil smerit,asta da lege si dreptate,asa ne trebuie daca am vrut sa traim bine !
Traiasaca democratia mult si bine !
Daca am inteles eu bine in acest articol 1.831 este vorba despre locuinte,sau este tot una si aceiasi cu spatiile comerciale ? intrebarea este cum o pot rezolva mai repede atita timp cit spatiul este parasit de catre chirias
Am facut astfel de notificari si somati,inclusiv instiintarea de reziliere a contractului cu confirmare de primire,dar nici un raspuns,ce este de facut inafara de instanta ca dureaza ff mult ? in instanta cam cit timp ar dura ?
Am urmatoarea problema daca ma poate ajuta cineva cu un sfat juridic din experienta profesionala,sunt persoana fizica si am inchiriat unei societati comerciale un spatiu care a functionat citeva luni de zile ca si magazin alimentar,dupa care nu a mai platit chiria si utilitatile,contractul sa reziliat conform contractului in urma neplati chiriei dupa 30 de zile pact comisoriu de gradul IV,societatea a parasit spatiul nemaiavind nici un fel de activitate,marfa sau paza,numai citeva obiecte de inventar care se vad prin fereastra in interior
Intrebarea este daca pot intra in spatiu al carui proprietar sunt cu chei potrivite,si daca pot inchiria la altcineva,inventariind bunurile ramase cu martori,acestea raminind in custodia mea pina cind vor binevoi sa vina sa le ridice,sau ce este mai bine de facut ?