"Prin urmare, având în vedere că prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.58/2005 s-a amânat intrarea în vigoare a Legii nr.301/2004 – Codul penal şi a Legii nr.294/2004 privind executarea pedepselor şi a măsurilor dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal până la data de 1 septembrie 2006, iar până la această dată nu este posibilă promovarea şi intrarea în vigoare a unui proiect de lege care să remedieze deficienţele constatate, este necesară promovarea unui proiect de Ordonanţă de urgenţă a Guvernului care să proroge termenul de intrare în vigoare a celor două acte normative.
Faţă de cele prezentate, a fost întocmit prezentul proiect de ordonanţă de urgenţă pe care, dacă sunteţi de acord, vă rugăm să îl adoptaţi."
Aceasta este prupunerea ministrului de amanare de intrare in vigoare pana la anul in septembrie. Stie cineva daca acest proiect de ordonanta de urgenta a trecut prin guvern sau nu? Pentru ca eu nu il gasesc pe site-ul MJ.
ma bucur ca ai reactionat asa de dur, pentru ca asta inseamna ca gluma mea a fost una destul de bine construita :)) Acum, ca sa 'traduc' textul publicat mai devreme, eu intrebam de ce daca in regulamentul de admitere se precizeaza ca se are in vedere numai legislatia in vigoare, intre subiectele de la penal este prevazut si cel referitor la pedepsele pentru persoanele juridice?
A fost pur si simplu un post glumet vsi sper sa fie luat ca atare. Eu sunt nou pe acest forum si nu cunosc foarte bine regulile lui. Daca glumele de acest gen nu sunt permise, atunci cu voia moderatorului nu le voi mai face.
ma bucur ca ai reactionat asa de dur, pentru ca asta inseamna ca gluma mea a fost una destul de bine construita :)) Acum, ca sa 'traduc' textul publicat mai devreme, eu intrebam de ce daca in regulamentul de admitere se precizeaza ca se are in vedere numai legislatia in vigoare, intre subiectele de la penal este prevazut si cel referitor la pedepsele pentru persoanele juridice?
A fost pur si simplu un post glumet vsi sper sa fie luat ca atare. Eu sunt nou pe acest forum si nu cunosc foarte bine regulile lui. Daca glumele de acest gen nu sunt permise, atunci cu voia moderatorului nu le voi mai face.
Deci, care este, imi poate si mie esclipa de ce intre sub'ectele de la Penal este incluse si Pebdebsirea Persoanei Juridice, care este firmele mele, intre timp ce Codul Penal va intra in viguoare abea la anul care este? Pen' ca la regulament zice ca se ia in consideratie numa' legislatie in iguoare, care este. Eu cred ca este suficient de destul de invatat si ma doare neuronu' care este sa mai invat ceva ce nu este in viguare insa decat la anu' care este. #-o