Deci, care este, imi poate si mie esclipa de ce intre sub'ectele de la Penal este incluse si Pebdebsirea Persoanei Juridice, care este firmele mele, intre timp ce Codul Penal va intra in viguoare abea la anul care este? Pen' ca la regulament zice ca se ia in consideratie numa' legislatie in iguoare, care este. Eu cred ca este suficient de destul de invatat si ma doare neuronu' care este sa mai invat ceva ce nu este in viguare insa decat la anu' care este. #-o
Copilu' paranghele, trage mata pe dreapta pana la anul, mai pune mana pe ceva carti (de preferat sa incepi cu limba romana, eventual clasa intai si a.m.d.), ca sa-ti tratezi unicul neuron cu o infuzie benefica lui. Si asa, poate la anul pe vremea aceasta, vei fi in stare sa pui o mica intrebare inteligibila in leg. cu baroul sau cu ce vrei mata, ok?
ma bucur ca ai reactionat asa de dur, pentru ca asta inseamna ca gluma mea a fost una destul de bine construita :)) Acum, ca sa 'traduc' textul publicat mai devreme, eu intrebam de ce daca in regulamentul de admitere se precizeaza ca se are in vedere numai legislatia in vigoare, intre subiectele de la penal este prevazut si cel referitor la pedepsele pentru persoanele juridice?
A fost pur si simplu un post glumet vsi sper sa fie luat ca atare. Eu sunt nou pe acest forum si nu cunosc foarte bine regulile lui. Daca glumele de acest gen nu sunt permise, atunci cu voia moderatorului nu le voi mai face.
ma bucur ca ai reactionat asa de dur, pentru ca asta inseamna ca gluma mea a fost una destul de bine construita :)) Acum, ca sa 'traduc' textul publicat mai devreme, eu intrebam de ce daca in regulamentul de admitere se precizeaza ca se are in vedere numai legislatia in vigoare, intre subiectele de la penal este prevazut si cel referitor la pedepsele pentru persoanele juridice?
A fost pur si simplu un post glumet vsi sper sa fie luat ca atare. Eu sunt nou pe acest forum si nu cunosc foarte bine regulile lui. Daca glumele de acest gen nu sunt permise, atunci cu voia moderatorului nu le voi mai face.
Pai sa vedem... Conform art. VIII din Legea 278 din 2006 pentru modificarea si completarea Codului penal, precum si pentru modificarea si completarea altor legi:
"Prezenta lege intra in vigoare la 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, cu exceptia prevederilor privind persoana juridica, ce intra in vigoare la 90 de zile de la data publicarii.
Legea 278 / 2006 a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 601 din 12 iulie 2006.
Mentionez ca intrarea in vigoare a noului cod penal (L. 301 / 2004) "se va intampla" in data de 1 septembrie 2008.