avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... dupa ce coduri invatati pt admitere INM?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

dupa ce coduri invatati pt admitere INM?

Buna. Anul acesta voi sustine examenul de admitere la INM si sunt foarte stresata, mai ales ca am apucat sa invat tot codul la procedura penala si aseara cand m-am uitat pe net am vazut ca de fapt codul meu e ceva mai vechi ( e actualizat la 1.01.2005). Sa inteleg ca la procedura penala se invata dupa noul cod care e modificat si completat prin legea 356/2006?
La penal e in vigoare noul cod, pt care s-a tot amanat intrarea in vigoare si in care se introd si dispozitiile speciale referitoare la pers juridica si totodata s-au adus modificari si limitelor de pedeapsa?
Adica cel modificat si completat prin legea 278/2006?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Dupa ce coduri invatati pt admitere inm? ContSters14151 ContSters14151 Buna. Anul acesta voi sustine examenul de admitere la INM si sunt foarte stresata, mai ales ca am apucat sa invat tot codul la procedura penala si aseara cand ... (vezi toată discuția)
Dupa ce coduri invatati pt admitere inm? ContSters14151 ContSters14151 Buna. Anul acesta voi sustine examenul de admitere la INM si sunt foarte stresata, mai ales ca am apucat sa invat tot codul la procedura penala si aseara cand ... (vezi toată discuția)
Admitere barou, anu asta Paranghele Paranghele Deci, care este, imi poate si mie esclipa de ce intre sub'ectele de la Penal este incluse si Pebdebsirea Persoanei Juridice, care este firmele mele, intre timp ... (vezi toată discuția)