As avea o intrebare la dvs. Din camera de camin i s-a furat unei colege suma de 500 de roni, a scris declaratie la politie, noie celelalte 3 colege am fost suspecte. Dupa o zi, cineva a intrat cu cheie in camera in timp ce eram plecate toate 4, a fortat dulapul colegei care era incuiat si al meu, mi l-a spart si mi-a fost furat un portmoneu in care se afla suma de 75 euro, celelate dulapuri erau neasigurate.Aveam in dulap si laptopul. Am chemat politia, s-au luat amprente, concluzia detectivului : foarte ciudat!Tin sa zic ca de la an la an,iala nu se schimba si cheile raman aceleasi, deci daca cinva ramaine cu o dublura, nimeni nu stie. Plus ca am avut la inceputul anului o colega cu care si eu si colega mea am avut cateva probleme si s-a schimbat din camera, dar nu tocmai cu cele mai buneganduri. Acum, detectivul de la sectia de politie, a zis ca mergem toate sa dam testul cu poligraful, toate am zis ca nu ar fi nici o problema. Am mers in vacanta, dupa doua zile de cand ne-am intors suma furata 500 de roni, 75 euro si 50 de lei mold.) a fost impachetata intr-o foie A4 si bagata sub usa noastra, iarsi noi 4 eram plecate la scoala. A doua zi am merg la politie, eu si colega mea, sa declaram ce s-a intamplat, ca sa aflam ca cazul a fost pasat unui alt detectivpresupun), de la aceasi sectie. Am discutat cu aceasta, am rugat sa fie luate amprente de pe foie. Si eu si colega mea, avem impresia ca domnii cred ca cineva din noi doua sau amandoua am inscenat totul. Ne-au dat niste intrebari subtile, mi-au zis ca daca cineva a inscenta sa recunoasca, ca daca nu incepe cercetarea penala,si ceva de Parchet parca zicea..si va fi mai rau ca se ajunge la Judecatorie. Acum eu nu mai inteleg, mi-au fost furati banii, am fost stresata ca doamne fereste cineva poate intra cand vrea la mine in camera, fie ziua - fie noapte, si mai sunt si suspecta. Fac acum Drept, dar inca nu cunoasc toate procedurile si as vrea sa stiu ce sa fac,caci mi se pare foarte aberant ca domnii sa vina cu astfel de presupuneri. Acuma astept sa vad, ce e cu detectorul, trebuie sa merg, nu trebuie? nu am dat nimic in scris si nici nustiu daca sunt obligata, va rog sa imi spuneti, chiar nustiu ce sa fac. Va rog mult sa ma ajutati.