avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Activitate ioansabo

Activitate ioansabo

Acest domn are nevoie de soluții urgente, Nu de soluții posibile intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat. Ce nu ati inteles dvs este ca, o astfel de plângere penala, dincolo de faptul ca este de durata, Nu reprezintă o soluție viabila, neavând garanția ca cineva ca declanșa urmărirea penala împotriva cerșetorului. Spun asta, intrucat degeaba vorbim dacă nu știm ce clauze contine contractul de credit. Poate ca domnul "fulgeratu" si-a asumat toate astea semnând contractul. În aceasta situație, vorba marinarului Băsescu, nu e moral dar e legal

-editare citat integral-
2. când s-a început urmărirea penală pentru o infracţiune care ar avea o înrâurire hotărâtoare asupra hotărârii ce urmează să se dea, dacă legea nu prevede altfel;
Deci "daca" s-a început urmărirea penala
OK. Nu mai inteleg rostul uzucapiunii. In ce conditii se poate uza de uzucapiune.
Buna ziua. Sunt unicul mostenitor al bunicilor mei. Din pacate nu am nici un act nici pentru terenuri si nici pentru casa. Intentionand sa vand casa si terenul, m-am lovit de problema lipsei actelor care, se pare, nu au mai fost actualizate, poate de 100 de ani (mostenirea este in Transilvania). Credeti ca esxista posibilitatea ca persoanele carora vreau sa le vand sa se inscrie in CF ca posesori de buna credinta a mostenirii mele, iar in termen de 5 ani, conform noii uzucapiuni (noul cod de procedura civila) sa devina proprietari pe tot ceea ce au folosit?
Va multumesc