avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate Fleoarca_Irina

Activitate Fleoarca_Irina

Răspuns la discuția Amenda RATB
Am inteles, multumesc frumos.
Oricum este un abuz din partea RATB, va dati seama... 150 ron pentru o statie, + ca mi-am motivat lipsa biletului cu cele mentionate mai sus...Numai hoti si mafioti la noi in tara..
Multumesc frumos inca o data pentru sfaturi.
O seara placuta
Răspuns la discuția Amenda RATB
Stiti cumva care ar fi pretul unei contestatii? SI daca ar castiga ei, in ce-l mai rau caz..ce se intampla? trebuie sa platesc aceea amenda? sau si alte cheltuieli ?
Discuție Amenda RATB
Buna ziua.
Sambata 14 ianuarie, Am primit o amenda pe lina 182 intre titulescu si gara de nord (o singura statie). M-am urcat in masina fiindca mai aveam 5 minute pana incepea examenul.
Pe la jumatea statiei s-au urcat controlorii, au venit la mine si mi-au cerut biletul, le-am explicat ca nu am bilet, ca nu am mai avut timp sa imi iau pentru ca eram in intarziere la examen.
Mi-au cerut carnetul de eleva sa le fac dovada ca sunt studenta, si au zis ca ma lasa sa plec sa ajung la examen, si dupa asta mi-au cerut si buletinul...inca o data sa vada ei ca sunt eu. si dupa ce le-am dat buletinul mi-au dat amenda... 150 RON !!! 150 RON pentru o singura statie de masina.
EU sunt o calatoare cinstita, Intotdeauna am avut calatorii pe card,banii, si niciodata nu am mers fara sa validez. Dar acum pur si simplu nu am mai avut timp sa iau o calatorie, iar aceasta "greseala" aceasta "calatorie" de 1 STATIE m-a costat 150 ron... Este posibil asa ceva? Ce pot face in aceasta privinta?
Multumesc