avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate durdanalex

Activitate durdanalex

poate sa imi spuna s mie cineva ce poate sa mi_se intample la 0.91in echilotest si in sange 1.75si a doua 1.65 ...au trecut 2 ani de atunci si vreau sa ma judece odata multumesc
pai la sectie nu mai este dosarul k au trecut 2 ani de atunci .....INALTA PARTE UNDE POATE FI DOSARU?multumesc
poate sa imi spuna cineva unde pot si eu sa intreb de dosarul meu,,Am fost si la sectie s la judecatorie si la udriste nu mi_a gasit dosarul si de 2 ani stau s nu mai stiu nimic de dosarul meu...poate sa ma sfatuiasca cineva cum sa procedez unde sa il mai caut si cum sa ma judece mai repede va multumesc..
pai s unde trebuie sa ma duc sa caut dosarul k presupun k nu mai este demult la sectie poate la parchet///???multumesc
dar de 2 ani trebuia sa ma cheme .astia 2 ani iam pierdut daca ma judeca acum puteam sa dau de permis .......nu ie drept sa stau atat......POATE SA IMI SPUNA CINEVA DUPA CE MA JUDECA DUPA CAT TIMP POT SA DAU DIN NOU ////????VA MULTUMESC

am s eu o intrebare daca poate sa ma ajute cineva
am fost prins la volan baut acum 2 ani cu o alcoolemie de 0,91 ..si de 2 anu nu mau chemat la judecatorie imi poate spune s mie cineva cat mai astept si daca ma cheama iei ....s ce trebuie sa fac va multumesc
am fost prins acum 2 ani baut la volan 0,91 si de 2 ani nu am fost chemat la judecata poate sa imi spuna s mie cineva cat mai stau si daca ma cheama iei va multumesc