avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost prins baut la volan, cum aflu in ce stadiu se ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost prins baut la volan, cum aflu in ce stadiu se afla dosarul?

am fost prins acum 2 ani baut la volan 0,91 si de 2 ani nu am fost chemat la judecata poate sa imi spuna s mie cineva cat mai stau si daca ma cheama iei va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 12:51, 18 Ianuarie 2012
Trebuie sa verificati la Judecatoria in raza careia se afla localitatea unde ati fost prins la volan cu alcoolemie daca aveti inregistrat un dosar pe rolul acelei instante. Se poate verifica si online pe portalul instantelor de judecata - www.just.ro. Ceea ce mai puteti face este sa va deplasati si la Politie sa va interesati in ce stadiu se afla dosarul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare catalinnet catalinnet buna ziua! am un var care a fost condamnat pentru omor la 15 ani de inchisoare. problema este ca nu el a omorat. a ia dat decat o palma la o batrane in casa ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan laurul1 laurul1 In urma cu 2 ani la data de 27 08 2013 am fost prins la volan baut si mi s-a intocmit dosar penal.Dupa 1an si jumatate am fost chemat la Udriste ,ca sa fiu ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru la sala de consiliu?? mieluu mieluu in hotarirea de la judecatorie scrie asa-in baza art.63 din legea....,dispune restituirea taxei timbru catre reclamanta(eu) a sumei de XX,achitata cu titlu de ... (vezi toată discuția)