avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcool la volan

In urma cu 2 ani la data de 27 08 2013 am fost prins la volan baut si mi s-a intocmit dosar penal.Dupa 1an si jumatate am fost chemat la Udriste ,ca sa fiu certat ca nu m-am interesat de dosar si in acelasi timp sa fiu intrebat ,daca sunt de acord cu recalcularea alcoolemiei,deoarece probele de sange de la I.M.L. nu erau concludente.Am fost intrebat daca platesc recalcularea si am spus ca nu si am fost informat ca daca nu platesc mai trec inca 3 luni pana se va procesa dosarul meu nici pana acum nu am primit vreo citatie sau telefon . Nu stiu cum sa procedez sa nu-i stresez pe cei care detin dosarul meu depus intr-un fiset metalic la Udriste etaj 4
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2015
Gabriela Mihai, Avocat
Daca nu platiti poate sa treaca si un an pana platesc ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcool bugiualina bugiualina in data de 14 08 2010 sotul meu a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,59 in etilotest la singe 1,10 prima proba 1,25 a doua proba ,pe data de 03 01 2011 a ... (vezi toată discuția)
Condus baut sabin_bun sabin_bun Buna ziua! Am 19 ani si in decembrie 2007 am fost prins la volan baut cu o alcoolemie in sange de 1.75. Aveam permis de 1an si 3luni. Au trecut deja 5 kuni si ... (vezi toată discuția)
0.9 alcoolemie in sange la prima prelevare la inml , mai am sanse la o recalculare? iverson_nio iverson_nio Buna ziua, Am fost prins de Rutiera Bucuresti pe sos Pipera conducand cu o alcoolemie in aer expirat de 0.41 la ora 06:20 am . Am fost la INML unde mi s-a ... (vezi toată discuția)