avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa timbru la sala de consiliu??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa timbru la sala de consiliu??

in hotarirea de la judecatorie scrie asa-in baza art.63 din legea....,dispune restituirea taxei timbru catre reclamanta(eu) a sumei de XX,achitata cu titlu de taxa judiciara conform chitantelor yy.
executorie.
am facut cerere pentru acesti bani catre judecator.
am primit raspuns prin arhiva sa ma prezint miine la camera de consiliu a judecatoriei.

ce se intimpla de obicei in aceasta camera de consiliu?
eu credeam ca mi se dau pe bune banii,din moment ce judecatorul in hotarire a scris ce a scris.

nu ma simt prea bine fizic .nu mi s-a dat o ora anume.am copilul bolnav.am intrebat la informatii judecatorie ce se intimpla daca lipsesc,nu mi se mai dau banii?

avocata care mi-a depus cererea e plecata in strainatate.

multumesc.
Cel mai recent răspuns: mieluu , utilizator 19:56, 12 Septembrie 2011
camera de consiliu este tot o partea a sedintelor de judecata, se judeca numai anumite tipuri de dosare, dar si acestea cu procedura de citare
cum ati primit raspunsul prin arhiva? v-a spus cineva de la arhiva ca aveti un dosar pe rol?
ati primit citatie pentru miine? daca nu aveti dosar nu aveti ce cauta acolo
cel mai usor verificati pe internet la instanta respectiva dosarele in care sinteti parte si daca aveti dosar miine, cautati pe www.just.ro, portalul instantelor..
nu sint citata,de la arhiva si mi s-a spus sa vin miine la aceasta sala.
dosarul meu s-a incheiat.am primit cu titlu executoriu taxa de timbru. inapoi.am depus cerere pentru acesti bani si sint chemata miine.
asa ca nu am ce sa verific la dosare.
dosarul meu s-a dus.cererea apare numai pe calculatorul de la arhiva,nu pe cel oficial de pe net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare adresa plangere contraventionala Ene  Dragos Ene Dragos Am facut o plangere pentru o amenda de oprire interzisa si am primit o comunicare cum ca sa atasez pvc`ul in original si sa aduc eu probele care le am...si ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru partaj viomari viomari Buna ziua, Am un proces de partaj la judecatoria sect.3 si am achitat contravaloarea taxei de timbru stabilita de catre d-na judecatoare, insa dupa 7 zile de ... (vezi toată discuția)
Motive de recurs dorinv dorinv Buna ziua Va rog din nou sa ma luminati A existat o cauza penala, mai exact o plangere impotriva masurilor luate de procuror de scoatere de sub urmarire ... (vezi toată discuția)