Am facut o plangere pentru o amenda de oprire interzisa si am primit o comunicare cum ca sa atasez pvc`ul in original si sa aduc eu probele care le am...si datele martorului care il am eu....In afara de martor alte probe nu am,iar procesul verbal e depus deja in original.Pot face o adresa cu declaratia martorului sau comunic eu datele martorlui apoi eventual e citat?
ați putea opta pentru una din variante :
1) În scris : formulați în două exemplare (le înregistrați la serviciul Registratură cu cel puțin 24 h înainte de termenul de judecată, opriți un exemplar pt dvs.) o Notă de ședință (așa o numiți) pt ziua de . . . (potrivit termenului acordat de instanță), în care puteți învedera instanței că : a) originalul PVC este deja depus în original și se află la fila ”X” dosar (puteți consulta dosarul la arhivă potrivit programului acesteia) ; b) comunicați adresa exactă a martorului dvs. și astfel, instanța, la următorul termen, va dispune citarea lui.NU trebuie depusă la dosar nicio ”declarație a martorului”, nu e luată-n considerare ;
2) idem, în formă VERBALÃ de către dvs. la termenul ce vi l-a acordat instanța.
Cum formulez nota asta?titlu gen..Domnule presedinte ca raspuns la comunicarea dvs emisa la data de...bla bla raspund altfel: Originalul este deja depus la dosar .datele martorlui sunt...xx serie yy domicliat in strada strazi nr 1 etc....?nu stiu la ce fila este originalul pvc`ului ca nu e la judecatoria judetului meu...si ca sa ma duc pana acolo sa vad doar la ce fila e....