avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Comunicare adresa plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Comunicare adresa plangere contraventionala

Am facut o plangere pentru o amenda de oprire interzisa si am primit o comunicare cum ca sa atasez pvc`ul in original si sa aduc eu probele care le am...si datele martorului care il am eu....In afara de martor alte probe nu am,iar procesul verbal e depus deja in original.Pot face o adresa cu declaratia martorului sau comunic eu datele martorlui apoi eventual e citat?
Cel mai recent răspuns: Ene Dragos , Consilier juridic 19:34, 29 Septembrie 2013
ați putea opta pentru una din variante :
1) În scris : formulați în două exemplare (le înregistrați la serviciul Registratură cu cel puțin 24 h înainte de termenul de judecată, opriți un exemplar pt dvs.) o Notă de ședință (așa o numiți) pt ziua de . . . (potrivit termenului acordat de instanță), în care puteți învedera instanței că : a) originalul PVC este deja depus în original și se află la fila ”X” dosar (puteți consulta dosarul la arhivă potrivit programului acesteia) ; b) comunicați adresa exactă a martorului dvs. și astfel, instanța, la următorul termen, va dispune citarea lui.NU trebuie depusă la dosar nicio ”declarație a martorului”, nu e luată-n considerare ;
2) idem, în formă VERBALÃ de către dvs. la termenul ce vi l-a acordat instanța.
Cum formulez nota asta?titlu gen..Domnule presedinte ca raspuns la comunicarea dvs emisa la data de...bla bla raspund altfel: Originalul este deja depus la dosar .datele martorlui sunt...xx serie yy domicliat in strada strazi nr 1 etc....?nu stiu la ce fila este originalul pvc`ului ca nu e la judecatoria judetului meu...si ca sa ma duc pana acolo sa vad doar la ce fila e....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte imi mai trebuie ? ku990 ku990 A. Obligatia de a depune in exemplare urmatoarele acte; cerere de chemare in judecata; inscrisurile doveditoare; B. Obligatia de indica urmatoarele; numele ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala pentru trecere prin loc nepermis andreicotun andreicotun Buna seara!Am depus acum 3 luni o contestatie contra unui proces verbal primit pentru traversare prin loc nepermis.Am primit ieri citatie ca pe data de 5 ... (vezi toată discuția)
Lamurire in legatura cu o pronuntare judecatoreasca angi25 angi25 Va rog sa ma lamuriti cum se traduce o pronuntare relatata mai jos, fiind vorba despre un divort, Eu inteleg ca s-a respins divortul, dar nu inteleg ce ... (vezi toată discuția)